מרתף וירוסים וקובץ KRNL.EXE 386

דובי123

New member
מרתף וירוסים וקובץ KRNL.EXE 386

מרתף וירוסים וקובץ KRNL.EXE 386 מהו קובץ KRNL.EXE 386 למה משמש ואיה נזק יכול להוצר אם נחסמת הגישה אליו אתמול בגללישה החוזרת שוב היו בעיות רבות, אינני חושב שזה וירוס כי תחילה המערכת קורסת ואז האנטיוירוס מזהה את הבעיה, בכל אופן ברירת המחדל היא שלא לאפשר גישה לקובץ וקובץ זה הוא אחד הקבצים אשר היתה בהם בעיה קרדינלית והאנטי חסם הגישה [ככל הנראה] מענין הוא שהמחשב מתנהג כאילו חסר לו זיכרון אך בדיקת זיכרון במחשב שלי לא מגלה כל בעיה [מעל 60% מתוך 320] מרתף הוירוסים רציתי לחהסיר האנטיוירוס אולי כך תתאפשר גישה לקבצים והוא רשם לי כי מרתף הוירוסים איננו ריק ושארל אותי אם להריץ אותו או לא מה המשמעות להריץ את מרתף הוירוסים דרך אגב לא מצאתי כל תיקיה למרתף אלא רק קיצור דרך שהוא קיצור לתוכנית EXE] ] אני מעונין לאפשר גישה לקבצים שהאנטי חסם הגישה אליהם השאלה איך עושים זאת דרך אגב יתכן וכל הצרות הם מביבילון, גם בדיסק הישן בשלב מסוים היהה עושב בעיות קשות וצרות בכל עלית מחשב עד שפשוט הוריתי לו לעלות עם המחשב ביחד ובסוף הפסקתי לחלוטין להשתמש בו עד שמצאתי גירסא ישנה ובה השתמשתי עם התקנת המערכת התקינו גם ביבילון אשר הורה לפני יומים כי הסתים ויש לעדכן, עדכנתי ואולי הגרסא המעודכנת היא הגורמת צרות גם העובדה שהבעיות הן בזמן הגלישה [אז מדי פעם יש צורך בביבילון] מחזקות כוון זה , בינתיים אגלוש בלעדיו ונראה מה קורה

דובי123

New member
שוב קריסה, הצילו! [זה לא הביבילון

שוב קריסה, הצילו! [זה לא הביבילון] וזאת ההודעה: שגיאה פטלית 0028:COO3CB32 IN VXD IOS(01)0000146E בפעם ודמת הודעת השגיאה של המערכת היתה : 0028:COO477BC IN VXD VFAT(01)+00057E4 מה משמעות התקלה מה זה VXD ומה לעזאזאל עושים כי לא לקרוס כל כמה זמן [הבעיה דרך אגב רק כאשר אני באינטרנט]

kitt

New member
נראה שהוירוס כיסח לך לחלוטין את

מערכת ההפעלה. באיזה וירוס מדובר?

דובי123

New member
לא נמצא כל וירוס שהוא כולל סריקה

מקוונת דרך סימנטק מתברר שלאנטיורוס לי יש יכולת שיקום של וינדוז כאשר מגיע מסך כחול הוא מזהה ומאפשר 3 אפשרויות לאפשר גישה אל הקובץ הבעיתי לחסום גישה לרפא [רק שלא ידעתי שזה המשמעות של האפשרות] האפשרות המומלצת היתה לחסום גישה וכך עשיתי נו.... ואם נחסמה גישה לקבצים שהם קבצי מערכת ברור שתהיה בעיה כאן באה שאלתי לגבי מרתף הוירוסים מעלה וכיצד לאפשר גישה לקבצים עזרה, בבקשה

kitt

New member
מרתף הוירוסים זה באנגלית

quarentine? כי אם כן, אתה ניגש לניהול שלו דרך reports.

דובי123

New member
בהודעה נכתב VAULT איך ניגשים לריפו

איך ניגשים לריפורט חיפשתי תיקיה או קובץ כזה באנטי ולא מצאתי אבל ראשית אנא הבהר לי מה המשמעות של הרצת מרתף הוירוסים ומה המשמעות של זה ובמיוחד כיצד אני מאפשר גישה לקבצים שנחסמו דרך אגב המרתף היעחיד שמצאתי הוא תוכנית EXE

kitt

New member
אין לי מושג מה זה המרתף הזה, בחיי

לא עבדתי עם נורטון שיודע לדבר עברית. אם תוכל להדביק תמונת מסך של התוכנה עם המרתף הזה אולי אני אבין על מה מדובר בגירסה האנגלית ואוכל לעזור לך.

דובי123

New member
מצאתי המרתף

היו בו ויורוסים עתיקים שלא הצליח לרפא אף וירוס חדש - מחקתי הכל הסרתי האנטי אבל עדין בעיה בעלית המחשב לא יכול לכתוב סימני שאלה [מראה כי יש קובץ שהגישה חסומה אליו] וכנראה עדין בעיות גלישה שאני מניח כתוצאה מהתגשות תוכנות [הבעיה היא תמיד בגלישה בלבד] יש רעיונות מה לעשות

kitt

New member
תריץ ממצב בטוח start->run->sfc

(בהנחה שמדובר ב98). אם לא עוזר, תתקין את ה98 על הקיים מתוך חלונות (לפני כן בטל כל אנטי וירוס עובד.

דובי123

New member
מה זה להריץ מרתף וירוסים וכיצד לאפש

גישה לקבצים שחסם את הגישה אליהם רציתי לחהסיר האנטיוירוס אולי כך תתאפשר גישה לקבצים והוא רשם לי כי מרתף הוירוסים איננו ריק ושארל אותי אם להריץ אותו או לא מה המשמעות להריץ את מרתף הוירוסים דרך אגב לא מצאתי כל תיקיה למרתף אלא רק קיצור דרך שהוא קיצור לתוכנית EXE] ] אני מעונין לאפשר גישה לקבצים שהאנטי חסם הגישה אליהם השאלה איך עושים זאת האנטיוירוס הוא AVG

למעלה