מרתיח

dory30

Well-known member
אתמול נסעתי באוטובוס מאיכילוב הביתה, אחרי בדיקה רפואית. ראיתי זוג של חיילים בלבוש אזרחי, גבר ואישה (כנראה דתיים). הם התחילו לדבר על דברים שנחשבים מסווגים (תרגילים ומיקומי בסיסים) כאילו זאת רכילות על סלבס. אם הייתי שוטר צבאי, הייתי תוקע להם משפט. בזמן מלחמה, אין להם שום אחריות? מחריד.

מקסים 45

Well-known member
אתמול נסעתי באוטובוס מאיכילוב הביתה, אחרי בדיקה רפואית. ראיתי זוג של חיילים בלבוש אזרחי, גבר ואישה (כנראה דתיים). הם התחילו לדבר על דברים שנחשבים מסווגים (תרגילים ומיקומי בסיסים) כאילו זאת רכילות על סלבס. אם הייתי שוטר צבאי, הייתי תוקע להם משפט. בזמן מלחמה, אין להם שום אחריות? מחריד.​
יכולת להתקשר למשטרה בשושושו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אתמול נסעתי באוטובוס מאיכילוב הביתה, אחרי בדיקה רפואית. ראיתי זוג של חיילים בלבוש אזרחי, גבר ואישה (כנראה דתיים). הם התחילו לדבר על דברים שנחשבים מסווגים (תרגילים ומיקומי בסיסים) כאילו זאת רכילות על סלבס. אם הייתי שוטר צבאי, הייתי תוקע להם משפט. בזמן מלחמה, אין להם שום אחריות?​
אתמול נסעתי באוטובוס מאיכילוב הביתה, אחרי בדיקה רפואית. ראיתי זוג של חיילים בלבוש אזרחי, גבר ואישה (כנראה דתיים). הם התחילו לדבר על דברים שנחשבים מסווגים (תרגילים ומיקומי בסיסים) כאילו זאת רכילות על סלבס. אם הייתי שוטר צבאי, הייתי תוקע להם משפט. בזמן מלחמה, אין להם שום אחריות? מחריד.​
המים רתחו?​

Harrington

Well-known member
מנהל
אתמול נסעתי באוטובוס מאיכילוב הביתה, אחרי בדיקה רפואית. ראיתי זוג של חיילים בלבוש אזרחי, גבר ואישה (כנראה דתיים). הם התחילו לדבר על דברים שנחשבים מסווגים (תרגילים ומיקומי בסיסים) כאילו זאת רכילות על סלבס. אם הייתי שוטר צבאי, הייתי תוקע להם משפט. בזמן מלחמה, אין להם שום אחריות? מחריד.
אחח... הדתיים האלה גם כן. צריך לאסור את כניסתם לצה"ל, אני אומר לך.

אבי בן 1231

Well-known member
אחח... הדתיים האלה גם כן. צריך לאסור את כניסתם לצה"ל, אני אומר לך.
למה לאסור כניסתם לצה"ל?! להוציא אותם להורג ולהוסיף מאסר עולם לאחר מכן!!
רק חסר מלהזכיר דתיים שפשעו או עברו על החוק מתעורר פה הסניגור שלהם
ומגן בחרוף נפש!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
למה לאסור כניסתם לצה"ל?! להוציא אותם להורג ולהוסיף מאסר עולם לאחר מכן!!
רק חסר מלהזכיר דתיים שפשעו או עברו על החוק מתעורר פה הסניגור שלהם
ומגן בחרוף נפש!!!
תזכיר בכיף את מי ומה שבא לך :). רק, ככל שאפשר ורמת הבגרות של הכותב מאפשרת זאת (כל מקרה לגופו כמובן), שיתמודד עם התגובה לדבריו. פשוט להחריד :).

אבי בן 1231

Well-known member
תזכיר בכיף את מי ומה שבא לך :). רק, ככל שאפשר ורמת הבגרות של הכותב מאפשרת זאת (כל מקרה לגופו כמובן), שיתמודד עם התגובה לדבריו. פשוט להחריד :).
צודק, תזכיר בכיף את מי ומה שבא לך :). רק, ככל שאפשר ורמת הבגרות של הכותב מאפשרת זאת (כל מקרה לגופו כמובן), שיתמודד עם התגובה לדבריו. פשוט להחריד :)

למעלה