מרתון

kerenhanoh

New member
מרתון

אתמול הייתי במרתון שנערך ברחובות עם המרקיד משה טווילי, המרקיד הנ"ל לא מפסיק להפתיע, האוכל שהגיש על השולחנות היה מעל ומעבר נוסף לריקודים הטובים שהוא הרקיד. היתה גם הגרלת טלויזיה של 29 אינצ´, איני מפרגנת לאף מרקיד זה או אחר, אני פשוט באה לרקוד ולהנות, אך הפעם הרשו לי לפרגן למרקיד שבאמת מפתיע את רוקדיו כל פעם בכל מיני הפתעות, מתנות וארוחות ורוצה רק שרוקדיו יהנו, הוא מקשיב לכל בקשה, תמיד עם חיוך על פניו, אדם סימפטי ולבבי. במוצאי שבת הקרובה הוא פותח חוג למתחילים בשעה 20.00 עד השעה21.00 ומשעה 21.00 ועד הסוף הרקדה לבינוניים ומתקדמים. ותהיה שוב ארוחת ערב. שוב, אל תראו זאת בתור פרסומת, פשוט אני מרגישה צורך לפרגן לו לאחר כל כך השקעות שהוא משקיע בחוג שלו ורואים שכל כך אכפת לו מכל רוקד ורוקד.

שאלה לקרן

ראשית - כל הכבוד למשה טווילי ולמרתון שערך, וחן חן לפרגון שכתבת עבורו. שאלתי : האם את הטלוויזיה 29 אינצ´ הוא נתן לזוכה על פי שאלת ידע, או שעל פי מספר סידורי מיקרי שעלה בגורל ? תודה לתשובתך. מירי.

kerenhanoh

New member
תשובה למירי ולכל השואלים

ההגרלה בוצעה לפי כרטיסי הגרלה שהושמו בקופסה במשך הערב . לפי מספר מקרי שעלה בגורל. נוסף לכך פליירים חולקו במשך כ- 3 שבועות בכל החוגים באיזורים שונים בארץ. ההרקדה נערכת במוצאי שבת עם ארוחת ערב ברחוב הרצל 108,רחובות, מפאת הגישה שלא לפרסם מרקידים בפורום הוא נמנע מפרסום. אני אישית מאד נהניתי ומתכוננת להגיע גם במוצאי שבת. תנסו גם אתם זוהי הצעה ידידותית ומחווה שהרגשתי שאני כאילו "חייבת" לו לאור כל השקעותיו.

stivgold

New member
ושאלה נוספת ל kerenhanoh

למה הוא לא מזמין אותנו לחגיגה, (אפשר לפרסם בפורום כמו אחרים) רק ממה שכתבת מלקקים את השפתיים.

קורין1

New member
טווילי חילק פליירים באזור ראשל"צ...

מה בנוגע לאזורים אחרים לא ידוע לי..... כל שבוע הוא מחלק באזור הזה באהבה

CHENPROG

New member
ההרקדה של טוילי

כדאי לציין שההרקדה היא במרכז תיקוותנו , כשנוסעים ברח´ הרצל ברחובות לכיוון צומת בילו , עוברים את העליה לכיוון שכונת שעריים , נוסעים עוד 2 קמ´ וזה מצד שמאל. אגב המקום הוא מכובד מאוד , צמוד לאולם יש 2 בתי כנסת , לאחרונה נכחתי בבר מיצווה משפחתית בבית הכנסת שהיתה מאוד מכובדת , וחתן הבר-מצווה קיבל תעודת הוקרה ממרכז תקוותנו - בנוסף למטר הסוכריות המסורתי...

למעלה