מרתון LED ZEPPELIN לתוך הלילה

moshel

New member
מרתון LED ZEPPELIN לתוך הלילה

שלום לכולם ביום שישי ה 18.2.05 שעה 24:00 אני אקדיש את מופע הרוק בקולנוע בסינמטק תל אביב לאחת הלהקות החשובות של הרוק אי פעם להקת LED ZEPPELIN המרתון יחל בשעה 24:00 וימשך 5 שעות !!!!! ובתוכנית: סקירה מלאה של כול אלבומי הלהקה עם כיתוביות וקליפים מכול אלבום ואלבום כולל ראיונות אישים בתירגום מלא לעיברית בעריכת YehudaN הפסקה קלה ולאחר מכן בפעם הראשונה בישראל תוקרן ההופעה המלאה מחודש יולי 1977 מאולם KINGDOME SEATTLE WASHINGTON משך ההופעה קרוב לשלוש וחצי שעות ההקרנה היא מ DVD ובאיכות הכי טובה שאפשר למצוא כיום להלן ביקורת על ה DVD LED ZEPPELIN SEATTLE 7/17/77 This newly surfaced print is the best to be found. Most comparable to the Watchtower DVD, this surpassed the WT release in a few different categories. First, the sound, presented in DOLBY DIGITAL and is synced properly to the film, unlike the WT release. Also, the video itself is a bit cleaner and the colors or not so toned down or flat. This version is finally good enough to be included in the COSMIC ENERGY Catalog. This is a great upgrade. the play list The Song Remains The Same, Sick Again, Nobody*s Fault But Mine, Over The Hills and Far Away, Since Ive Been Loving You, No Quarter, Ten Years Gone, The Battle of Evermore, Going To California, Black Country Woman, Bron-Y-Aur Stomp, White Summer, Black Mountain Side, Kashmir, Moby Dick, guitar solo, Achilles Last Stand, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Rock & Roll Length: 200 minutes Date: July 17, 1977 Grade: A/A- כך שמצפה לכם ערב איכותי גדוש באירועים שכול מי שאוהב את להקת LED ZEPPELIN לא מפסיד בשום פנים ואופן!!! מחיר הכרטיס למרתון הוא 40 שקלים בלבד ולאור הביקוש העצום לערב ואני ממליץ לכם לשריין לעצמכם מקום כבר מעכשו דרך האתר שלי www.progrock.co.il נותרו עוד 180 כרטיסים מתוך 377 MosheL

jimorrison

New member
לכל אחד מחברי הלהקה יש מן סמל כזה

ויש לכל סמל משמעות..נראה לי...בכל אופן הzoso זה הסמל של ג'ימי פייג' נ.ב נראה לי שיש איזה מאמר בפורום על זה...תחפש

למעלה