מרתון ת"א מחר בבוקר

dw2322

New member
מרתון ת"א מחר בבוקר

שימו לב לסגירת רחובות רבים: http://www.tel-aviv.gov.il/Pages/Ar...74&WebID=3b4cd70f-b2b3-4b3a-a9dd-2f7fc0604ac2

אתם מוזמנים להגיע ולעודד את 30 אלף הרצים

כבר היום (אחה"צ) אמור להתקיים מקצה קצרצר לקטנטנים.

ביום שישי הבא, מהצהריים, מתוכננת מסיבת פורים גדולה בכיכר המדינה.

dw2322

New member
הרוב סיימו כרגיל, רק מעט הרגישו זאת

הבנתי שהכניסו אוטובוס שאסף רצים עייפים מדי אחרי שעה 10, כשהטמפ' הגיעה ל 28 מעלות.
עקב הצפי לחום מוגבר (אם כי הרבה הרבה פחות משהיה לפני שנתיים, אם עכשיו הצפי היה ל 26 מעלות אז אז זה היה 36) הקדימו את הזינוקים בחצי שעה לערך ולכן רוב הרצים סיימו את המקצה שלהם הרבה לפני שעה 10.
&nbsp
חלק משמעותי מהרצים החובבנים זה מקצה ה 10 ק"מ (כ 10,000 מתוך 23,000 הנמדדים, את ה 5K לא מודדים באופן רשמי), כשהאיטיים יותר מביניהם, כולל כותב שורות אלה, הוזנקו באזור שעה 7. צריך היה להיות איטי וצולע במיוחד
כדי לא לסיים את המקצה עד שעה 10. 3 שעות ל 10 ק"מ זה מאד מאד מאד איטי. אפילו בהליכה אפשר לעשות את זה. אני למשל התחלתי ב 7:12 וסיימתי ב 8:18, כשעתיים לפני שכביכול הפסיקו את המרוץ. כדי לתת סדר גודל, אני בערך מקום 6000 מתוך 10,000.
&nbsp
אז מי הרגיש את ההפסקה? רצי חצי-מרתון איטיים במיוחד (חבר שלי הוזנק ב 7:30 וסיים ב 9:50 כך שלא הופסק, אם כי לולא החום היה רץ מעט מהר יותר) ורצי מרתון איטיים (אלה הוזנקו ב 5:45), ולפי מה שראיתי מבין אלה מי שהרגיש בסדר יכול היה להמשיך לרוץ. נשארנו לעודד כמה רצי מרתון שהגיעו לסיום ב... 12 (מישהו מבוגר שזה עבורו המרתון ה... 108
)
&nbsp
כן. היה מעט חם מהצפי המוקדם, אבל באמת לא נורא (למקצי ה 10 וה 5 בכל אופן) והצלחתי לשפר את שיאי האישי ב 5 דקות, שזה מאד מאד יפה, למעלה מציפיותי המוקדמות. לפני שנתיים, בשרב הגדול, כשרצתי את ה 4.2ק"מ (שכיום זה 5) מראש לקחתי מקדמי בטחון עקב השרב ולכן אז שיפרתי ב 10-20 שניות בלבד.
&nbsp
בסה"כ ההחלטה שלקחו המארגנים להקדים את ההזנקות בחצי שעה היתה החלטה נכונה, גם אם מקשה על אלו שגרים רחוק יותר (י-ם, חיפה, ב"ש וכו) להגיע.

למעלה