מרתון שבתות וחגים

t o t a l

New member
מרתון שבתות וחגים

העונה האחרונה של שבתות וחגים, הוקרנה בדיוק כשעזבתי את הבית. מי בכלל יכול היה אז לראות טלויזיה. רפי ואלה ויואל ושירה הסתדרו לא רע בלעדי. כבר שכחתי מהם לחלוטין. עד ש.... עד ששמתי לב שהילדים רואים את כל הפרקים של הפיג'מות ואת כל הפרקים של השמיניה ברצף. עוד פרק ועוד פרק ומייד אחרי זה עוד אחד ועוד אחד. שאלתי אותם "איך כל הפרקים אחד אחרי השני?: אמרו לי "וי. או. די" אמרתי "מה?" אמרו "מה קרה לך אבא? V.O.D", והסבירו שאפשר להזמין בשלט איזה פרק שרוצים מאיזו תוכנית שהוקרנה אי פעם בהוט. אמרתי "וואלה?", גרשתי אותם למיטות ולקחתי את השלט ביד. היה לי ברור מה אני הולך לראות. את שבתות וחגים וההתחלה ועד הסוף. שמעו.....אשכרה עונג. תפור פיקס עלינו. יש שם הכל יש שם אהבה ושנאה ובגידות וכאב וגרושים ואכזבות ותקוות ושכול ועוד אהבה ושוב אהבה וכל זה מתובל במוזיקה הכי שווה שיש ובהמון המון המון תל אביב. מוצא את עצמי מרותק ומזדהה ומרגיש ובוכה וצוחק ..... כמה צוחק. מומלץ לכל מי שנשבר לו מהמחשב.

החתולית

New member
אהבתי את העונה הראשונה

את השניה מעט פחות, ומה שאחריה כבר ממש לא דיבר אלי. את העונה הראשונה ראיתי שוב כששודרה בהוט מתי שהוא ונזכרתי כמה נפלאה היא היתה. בילוי נעים, טוטאלץ

יערית

New member
אפשר גם

את כוכב נולד,או סתם דיג'ימון,או סיסי הנסיכה...רק בלחיצת כפתור ,עוד דרך להיתמכרות

swansea

New member
דוקא העונה האחרונה היתה שווה

סחטיין טוטאל. אם תרצה יש לי את הדיסק.

L o v e M e1

New member
וואלה, תארת את זה בול

אבל אין ספק שהכל עובר נפלא בזכות השחקנים.

d a n i e l s 5

New member
בזכות אבל לא רק .....

דווקא הסידרה המדוברת מבוססת על השילוב האידיאלי של תסריט/בימוי/משחק וצילום, הכל שם היה טוב . מודה שהעונה האחרונה היתה מדכאת בעיני ...אבל כנראה אלה החיים .

התמכרות למסך

זה חשוב לאיזה? למחשב? או לטלויזיה? מעדיפה לבכות, לצחוק, להגיב כאן... להרגיש אקטיבית מול הטלויזיה פאסיבית.

למעלה