מרתון משפטי אהבה...

מרתון משפטי אהבה...

רציתי שכולנו נשתף את המשפטים הרומנטיים או היפים שאי פעם שמעתם.
ואולי אם נזרוק פה כמה משפטים יפים זה יהיה ממש נחמד. אז קדימה לשתף. גם אם כבר כתבתם את זה פה או בעבר.

אני אתחיל : אני יודע למה כולם מחפשים אהבה. כי אהבה זה הדבר הכי קרוב לקסם... אני אהבתי.

Megie

New member

נאמר לי פעם וכנראה לא אשכח לעולם..
"הבחורה היחידה שאוהב כמוך תיהיה הבת שלנו..."
סתם משפט מדהים בעייני..אבל לא רלוונטי לאותו מקרה

חוץ מזה..
"המוח האנושי הוא מדהים, הוא עובד 24 שעות ביום במשך 7 ימים בשבוע מהיום שבו אנחנו נולדים עד היום שבו אנחנו מתאהבים."

2461

New member
משפט הכי יפה ונכון ... אבל קצת דכאוני חח

"Sometimes goodbye is the only way״

ליווה אותי ברגע הכי קשה בחיי (שקשור לאהבה כמובן)

2461

New member
עוד אחד קצת ארוך אבל שווה קריאה

If I had known the last time I saw you would be the last time
I would have stopped to memorize your face, the way you move, everything about you. If I had known the last time I kissed you would have been the last time... I never would have stopped.

נסיה 5

New member

החיים הם פרח והאהבה היא הצוף של החיים.
שתי נשמות בעלות מחשבה אחת
שני לבבות פועמים כאחד.

"החיים הם פרח"

חסיד רצה לנסוע לעולם הגדול ולפני-כן אמר לרב: "רבי, תן לי בבקשה משפט שאגיד לחסידים בעולם הגדול". אמר הרבי: "תגיד להם שהחיים הם פרח". הלך החסיד לעולם הגדול ואמר את המשפט לחסידים. החסידים חקרו את המשפט וכתבו עליו ספרים וספרי ספרים, מהו הגבעול ומהו כל עלה וכולי. כשחזר החסיד אמר לרב: "אמרתי לחסידים בעולם הגדול שאמרת שהחיים הם פרח, והם לא כל-כך הבינו. למה התכוונת?". אז הרבי חשב וחשב וחשב וחשב ובסוף אמר: "בעצם, אולי החיים הם לא פרח".

אני רוצה אותך זה משפט מגעיל

הוא חומרני ואפשר להבין ממנו בקלות לאיזו מטרה רוצים את בן-הזוג. חכם בימי-הביניים כתב שתמיד יש שתי נשמות שנועדו זו לזו, והסיבה היחידה שלפעמים אחת מהן לא רוצה היא מאורעות היום שמפריעים להבחין בהתאמה, ושאוהב "משמיע" את אהובתו בכך שהוא מדבר עליה במכוון עם אחרים כדי שתשמע.

למעלה