"מרתון" מאמרים

morning star

New member
"מרתון" מאמרים

אני מזמין את חברי הפורום לכתוב מאמרים בנושאים שונים הקשורים למאגיה (יסודות ו"יסודונים", תרגילים, מודעות, אגרגורים, תאוריה, פרקטיקה, אתיקה במאגיה ועוד). את המאמרים אוסיף (כמובן שהדבר יהיה נתון לשיקול דעתי) לאזור המאמרים בפורום, בקטגוריה מתאימה ותחת שם כותבה (ולאחר דיון במאמר, אם יהיה, קישור לדיון בפורום). מספר בקשות - אם המידע מובא מספר/אתר ספציפי (או מספר כאלה) - נא לציין במידת האפשר. כמו כן - הגהה. הדבר מופנה לכולם ללא יוצא מן הכלל. אם אינכם בטוחים כי ביכולתכם לבצע הגהה טובה, עדיף שתתנו למישהו מחבריכם לעשות הגהה - או אם אינכם רוצים בזאת, תוכלו לשלוח לי את המאמר בדוא"ל ולציין כי המאמר לא עבר הגהה (זכרו רק שהדבר יוכל לקחת זמן מה).. רמת כתיבה - כמעט כולנו כאן קוראים ספרים ומאמרים. אמנם איני מבקש רמה אקדמאית, אך רמה בסיסית - מיעוט בביטויי "סלנג" (אם בכלל) ושמירה מינימלית על כללי תחביר (איני מתכוון לכל כללי דקדוק, מאחר ואני איני זוכר את כולם) - ללא סימני פיסוק מיותרים וכתיבת פסקאות מוגזמת (אלא אם כן המאמר הוא שיר...) או לחילופין ללא סימני פיסוק כלל (אני מציין זאת מכיוון שראיתי כאן ובמקומות אחרים לא מעט הודעות שכאלו). לעבודה! שלכם הנווד

למעלה