מרתון למען שיר בת ה - 4

חחו

New member
אושר גדול

מוזר היה לי לקורוא את הדברים שלך. למראית עין נראה כי אתה או שולחיך מנסים לסגור חשבונות אישיים פתוחים. החלטתי לבדוק את הטענות האלה בכדי להבין מי הוא אותו מנהיג דעה, מושא להערצה שהתנהלותו אינה הולמת את מעמדו. הרמתי צלצול לכמה קולגות שרוקדים אצלו באופן סדיר, וכמו כן בכדי לקבל תמונת מצב מעודכנת יותר טרחתי גם לשאול את חבריו למקצוע שפוקדים את הרקדותיו מעת לעת. ירון אכן נעדר מאותו אירוע אך באותה נשימה ראוי להזכיר כי הוא טרח לפרסם באופן שוטף על מועד האירוע וחשיבותו. בנוסף גם איפשר לבצע התרמה בכל ההרקדות שהוא עורך. אנשים דאגו לרענן את זיכרוני הקצר והזכירו לי שהוא ערך הרקדת התרמה לילדה נחמדה חולת סרטן בשם חן זילברברג בשנה האחרונה. מלבד זאת השמועות מספרות כי ירון עורך התרמה שנתית לוועד למען החייל של מועצה איזורית משגב. ציפור לחשה לי כי בעבר גם נהג ליטול חלק בהפקת מרתון התרמה לאיל"ן. ללא שום קשר, אולי היתה לו התחייבות קודמת? אולי נחתה עליו איזו עז... רד ממנו אח שלו אהה...

תמי ג

New member
עדכון ממקור ראשון

חחו אני תמיג השתדלתי להמנע מלהגיב על שם זה או אחר כי סברתי כי לא ראוי המעמד המכובד והמרגש.אך בכדי להעמיד דברים על דיוקם ולמען ההגינות אני מוצאת לנכון להביא בפני כולם פעם נוספת ממקור ראשון שירון כרמל אכן פרסם את דבר המרתון בכל ההרקדות שלו בצורה מכובדת ביותר.ושוב תודה תודה תודה לכולם.

תמי ג

New member
מכתב תודות משיר שכטר

אני מצרפת לכם את מכתב התודה לכל התורמים "לערב מבצע להצלת חיי". אני מצטרפת לדעתם של ירון מישר ותמי ג. שאין זה המקום להשמצות. כל אחד נותן את תרומתו בדרכו הוא.מה עוד שכל המרקידים בלי יוצר מן הכלל נרתמו למבצע.כפי שירון כתב שאף אחד גם לא חייב כלום. הכל מרצון טוב וכולם גילו רצון טוב. אי השתתפות פיזית במרתון אינה מעידה על חוסר איכפתיות.בהרקדות נאספו תרומות רבות עוד לפני המרתון הגדול.ושוב המון תודה לכולם ולבריאות לשיר ולכולנו. שבוע טוב

עם כל הכוונה הטובה ../images/Emo70.gif

"אני מצטרפת לדעתם של ירון מישר ותמי ג. " את מצטרפת לדעה של עצמך

יותר מכוונה טובה

אני הייתי במרתון כפי שכבר כתבתי. גם אני הייתי מצטט את עצמי כדי לחדד את המסר (יש דבר כזה בלשון העברית) כי באמת בערב כל כך איכותי כפי שהיה אין מקום להשמצות. מחזק את ידי תמיג.אגב מי שראה אותה בערב מתרוצצת בלי הרף, לא היה מאמין שקטנה כזאת- כל כך גדולה.ושוב איחולי בריאות לילדה שיר.

עוזי חן

New member
מרתון אמיתי

אני פעם ראשונה בפורום, הגעתי בעקבות המרתון שהתקיים למען הילדה שיר. לא ידעתי על הפורום עד לאותו ערב, ומכיוון שכך החלטתי לנסות ולראות מה זה ואני מקווה להשתלב כאן. ראשית אני חייב להביא את רשמיי מהמרתון שזכיתי להיות בו. ארגון כזה לא ראיתי הרבה זמן, מה לא היה שם קודם כל המון רוקדים, מרקידים ממש חגיגה.רצף ההרקדה ובחירת הריקודים היה נהדר ומגוון והתאים לכולם כל אחד מצא את עצמו בהרקדה.וזאת אומנות בפני עצמה. נפתח שולחן ערוך למופת עם כיבוד כפי שהבנתי הכל מתרומות כפי שהקריאו המרקידים.הייתי גאה שרוקדים הרימו ערב כזה מפואר- היה ממש אירוע.(שלא נתרגל לכל כך הרבה).והמטרה העיקרית של המרתון הינו התרמה. צפינו בסרט מצמרר של הילדה על מסך גדול שרק למען הילדה האמיצה הזאת יכולנו להמשיך לרקוד מכל הנשמה כי היא נתנה לנו את הכוח. ההענות של כולם להרתם ולתרום גרמה לי לריגוש מיוחד ושוב אני חייב להודות לצוות המארגנים ישר כח הלוואי שיהיו רבים כמותכם . כאן ראינו שאדם לאדם -אדם. מצדיע לכם!!!

למעלה