מרתון למען שיר בת ה - 4

תמי ג

New member
מרתון למען שיר בת ה - 4

לא לשכוח היום מתקיים מרתון התרמה למען שיר שכטר ילדה בת 4 מקרית חיים שחולה בסרטן נדיר, הזקוקה להמון כסף על מנת להציל אותה (טיפולים בניו יורק). במרתון מיטב מרקידים מהאזור: זאב ניסים, חיים מילשטיין, אבי אמסלם, חנן דדון, איציק בן עמי דדה לוסקי, אוהד אטיה, רועי פרידמן... ועוד ועוד ועוד... המרתון יתקיים באולם אבישי בקרית מוצקיןרח יגאל אלון פינת דקר קרית מוצקין, אולם ממוזג ומרווח. עלות כניסה 35 שח. כיבוד כיד המלך... בואו בואו בואו...

הערב המרתון הגדול בקרית מוצקין

הערב המרתון הגדול בקרית מוצקין כל ההכנות הושלמו המרקידים מוכנים, כיבוד כיד המלך והעיקר לא לשכוח כל ההכנסות קודש לשיר בת -4 מחכים לכם.

אוף אני רוצה לבוא!!!

ואין לי איך! מי עובר בפרדס חנה.. או באיזור.. ומוכן לקחת אותי..:( בבקשה..

motyp2

New member
עדיין לא מאוחר

אפשר כבר להתחיל ולהתארגן ליציאה. המטרה נעלה. צפי למרתון מוצלח.

מרתון נהדר עם אוירה חמה

המרתון היה נהדר, הגיעו כ - 350 איש, המרקידים שיחקו אותה, כיבוד עשיר כיד המלך, הקרינו סרטון מרגש עד דמעות על שיר הילדה. מי שלא היה לא מבין איזו תרומה חשובה זאת בשביל הילדה הקטנה... תודה רבה לכל מרקיד ורוקד והעוזרים שנתנו יד להצלחת ערב ההתרמה.

../images/Emo23.gif

ביקשת אז באנו, כל הכבוד על היוזמה האכפתיות הארגון של הערב מכל הבחינות, האולם , הרפרטואר ,הכיבוד ובעיקר כשהכל היה על בסיס תרומות, והאוירה שנוצרה כתוצאה מחום הלב שהיה באויר . יישר כח . והחלמה מהירה לשיר .

dico

New member
רשמים מהמרתון התרמה לילדה שיר

שלום חברים ראשית מגיע הרבה תודות למארגנים ,שניכר היטב שהשקיעו הרבה מאמצים להרמת הארוע.(בכוונה אינני מציין שמות כדי לא לפגוע במישהו נשכח) לדעתי לא היו מספיק אנשים במרתון,אני אישית ציפיתי להרבה יותר אנשים(ולדעתי גם המארגנים)וזאת נראה גם עלפי כמות האוכל שהוכן לארוע,ועוד יותר מכמות האוכל שנשאר בסיום המרתון. היו לרוב רוקדים צעירים ואת הרוקדים הותיקים לא ראיתי ,שלמרתונים אחרים הם כן מגיעים.(חבל) לסיום אני תקווה שבכל זאת הכסף שנאסף יעזור במשהו להצלת חייה של הפעוטה. כולנו נחזיק אצבעות להצלחת הטיפול. שבוע טוב

biko20

New member
dico אתה ממש איש קטן

ראשית אין מילים לתאר את הערב המרגש שחוויתי אתמול. מאות רוקדים שבאו לרקוד, כיבוד עשיר ארגון למופת. המרקידים נתנו את נשמתם. לגבי התגובה של dico נראה היה שלא בדיוק הוא מחובר למציאות. אני לא ראיתי מרתון לעולם אם כל כך הרבה כיבוד מגוון שכולו תרומות נכבדות . אם היית בערב רוקד יקר היית נוכח שמעבר לכיבוד לרוקדים, היה "כיבוד" (עוגות, זרי פרחים, עציצים ועוד..) שנמכרו במכירה פומבית וכל ההכנסות התווספו לילדה שיר.מאוד התרגשתי מהמכתב שהקריא המרקיד חיים מילשטיין על הקבוצה מפינלנד, שתרמה 350 דולר , וכן הקריא את מכתבו של מנהל האתר בנושא. האמת שפעם ראשונה שאני כאן בפורום הזה, וזאת בעקבות אתמול בלילה, והופתעתי לראות איך בחור כמו דיקו מעביר ביקורת על ערב טהור זה. יתכן שאתה איזה שהוא "מרקיד" קטן שלא נרתם להצלת חיי ילדה קטנה או שליח מטעמו. כי איך אפשר להעביר ביקורת על אוכל שנשאר ? שאורגן למטרה של עוד התרמות מי שהיה שם ראה וגם קנה...נכון dico? באמת הסרט על הילדה הביא גם אותי למחנק חמודה כזאת. נקווה שאנחנו תרמנו את חלקנו ומאחל לשיר שתעבור הכל בשלום.

dico

New member
BIC020לא הבנת כלל את מה שכתבתי

לא העברתי שום ביקורת ,ההפך הוא הנכון,לפני שאתה מטיל רפש כדאי שתקרא שוב את שכתבתי ,כי לצערי לא הבנת את תוכן מכתבי,המסר באם לא הבנת ציפיתי ל 700 רוקדים והגיעו רק כמחצית ,ובהתאם ההכנסות,צר לי שמכתב כה פשוט שכתבתי לא הבנת,שוב אפילו חצי ביקורת אין בתוכן מכתבי, ובנוסף אני רוקד מן המנין ולא שליח של מרקיד זה או אחר. שבוע טוב

היה מוצלח,עשיר ומכובד!

dico & BICO20 אתם כל כך צודקים, היה מרתון עשיר ומכובד. המרקידים כולם כאחד היו נהדרים ותרמו את הערב מנשמתם וראו את העבודה הרבה שהשקיעו להצלחת גיוס התרומות. חבל שירון כרמל לא הרגיש צורך גם הוא לתרום את חלקו מלבד פרסום למטרה כל כך חשובה, נו טוב מה אפשר לצפות כבר מאחד שחושב שהוא בשחקים??? חבל ירון, יכלת לתרום ולעזור, שיחקת אותה בקטע הזה והראת לנו אצל מי אנחנו רוקדים . שוב כל הכבוד לאירגון ולמרקידים חזקו ואימצו.

תודה לכולם

ברצוני להודות לכל המרקידים למאות הרוקדים, המתנדבים,התורמים על המאמץ הרב לקיום מרתון איכותי ואנושי. פגשתי המון אנשים טובים באמצע הדרך. אווירת הערב ממש חיממה את הלב. כשהוקרן הסרט על שיר הקטנה דממה שררה בהיכל הספורט הגדול כשהאמא פנתה לכולם וביקשה לפתוח את הלב. לראות את שיר הקטנה אומרת: "אני אנצח את הבטן" אפשר היה לחתוך את האוויר בהיכל. בסוף הסרט כשכולם עם דמעות ומחנק קיבלה שיר מחיאות כפיים והמשיכה ההתרמה והריקודים עד אור הבוקר.המרקידים נתנו את נשמתם מכל הלב יישר כוח. הרוקים פתחו את הלב למען שיר. מעבר לכך ההתרמות נעשות במקביל בהרבה הרקדות. אני מצרפת את כתובת האתר של שיר כל אחד יכול לראות את הסרט המרגש בכתבה מערוץ 10 והערוץ המקומי ואפשר להמשיך לתרום דרך האתר. http://helpshir.org.il/

biko20

New member
ערב מרגש ואדיר

ראשית אין מילים לתאר את הערב המרגש שחוויתי אתמול. מאות רוקדים שבאו לרקוד, כיבוד עשיר ארגון למופת. המרקידים נתנו את נשמתם. לגבי התגובה של dico נראה היה שלא בדיוק הוא מחובר למציאות. אני לא ראיתי מרתון לעולם אם כל כך הרבה כיבוד מגוון שכולו תרומות נכבדות . אם היית בערב רוקד יקר היית נוכח שמעבר לכיבוד לרוקדים, היה "כיבוד" (עוגות, זרי פרחים, עציצים ועוד..) שנמכרו במכירה פומבית וכל ההכנסות התווספו לילדה שיר.מאוד התרגשתי מהמכתב שהקריא המרקיד חיים מילשטיין על הקבוצה מפינלנד, שתרמה 350 דולר , וכן הקריא את מכתבו של מנהל האתר בנושא. האמת שפעם ראשונה שאני כאן בפורום הזה, וזאת בעקבות אתמול בלילה, והופתעתי לראות איך בחור כמו דיקו מעביר ביקורת על ערב טהור זה. יתכן שאתה איזה שהוא "מרקיד" קטן שלא נרתם להצלת חיי ילדה קטנה או שליח מטעמו. כי איך אפשר להעביר ביקורת על אוכל שנשאר ? שאורגן למטרה של עוד התרמות מי שהיה שם ראה וגם קנה...נכון dico? באמת הסרט על הילדה הביא גם אותי למחנק חמודה כזאת. נקווה שאנחנו תרמנו את חלקנו ומאחל לשיר שתעבור הכל בשלום.

ועוד רעיון

אני מניח שהיו כאלה שרצו אך לא יכלו להגיע הייתי מציע לפרסם כאן את פרטי החשבון או כתובת למשלוח של עוד תרומות כך יוכלו גם כאלה שלא יכלו להגיע לתרום באם ירצו כמובן שאני תקווה שפרסום זה יהיה מותר לפי חוקי הפורום שנקבעו הכל למען הצלת חיים הורה אילת

כתובת האתר לתרומות

הורה אילת לבקשתך מצרםת את כתובת האתר יש שם את כל האפשרויות לתרום וכתבות על שיר http://helpshir.org.il/

מוריד את הכובע

אני חייב לציין כי המרתון היה מאורגן בסדר מופתי.ממש אירוע הדיון כאן דוקו ובוקו לא כמות האנשים למרות שלהערכתי היו 500 רוקדים.ואני פגשתי מאות אנשים צעירים בגילי שם (50) תודה בוקו שאתה מחשיב אותנו לצעירים. מכיוון שהיית בין הצעירים היחידים אני חושב שאני יודע מי אתה. אבל חבל להסית את הנושא המרכזי. הרוקדים הוכיחו שהם אנשים איכותיים עם נשמה ותרמו שם ברוחב לב. שיר הקטנטונת מחזיקים לך אצבעות. נמשיך לתרום לך

היכל הספורט ע"ש אבישי

כל הכבוד על המרתון המיוחד. מאות רוקדים מכל הגילים הציפו את אולם אבישי בקרית מוצקין.פעם ראשונה שאני באולם זה ולידע כללי האולם הוא על שמו של אבישי גדרון שנהרג באסון המסוקים. מאוד נהניתי מכל האווירה שהייתה . הפקה ברמה מקצועית . שיתוף הפעולה בין המרקידים היה נהדר ומגוון והחשוב מכל ראו שהם עשו את הערב מכל הלב.באמת מרתון מוצלח מאוד . מאחל לילדה שיר הרבה בריאות . גם אני מצטרף ליתר הכותבים מי שלא ראה את הסרט על שיר שיכנס לאתר על שמה חובה לראות.

נו מה אפשר לצפות,שירון כרמל יתרום?

חבל שירון כרמל לא חשב לתרום, כמעט כל המרקידים בעלי השם בצפון היו נוכחים בערב הזה, רק ירון כרמל לא חשב שגם הוא יכול לתרום, נו טוב ההצלחה עלתה לו לראש. ירון תזכור - פעם אתה למעלה ופעם למטה, אין כרטיס ביטוח להצלחה שלך... חבל שאתה שוכח מאיפה באת, יכלת לעזור לילדה הקטנה, תנסה לעשות משהו לשנות את ההרגשה של כולם, כי יצאת קטן.

אתה ממש מגזים!

כדאי שתתנצל! איך אתה יודע מה ירון כרמל חושב? היית אצלו בראש? איך אתה יודע מה ירון כרמל עשה באותו ערב ואיזה התחיבויות אחרות היו לו? אני לא יודע מה היו תכניותיו של ירון לאותו ערב, אני בטוח שהוא לא חייב דבר לאיש, אך אם היה מסתייע בידו הרי היה תורם ככל יכולתו וגם עשה כן לאורך כל התקופה. ההתבטאות שלך אינה במקומה והיא מקוממת מאד.

תמי ג

New member
תודה לציבור המרקידים והרוקדים

תודות לכל העוסקים במלאכת המצווה במרתון למען שיר. ציבור הרוקדים גילה את האנושיות בגדול.תודות מיוחדות לכל המרקידים שהשתתפו ונתנו את נשמתם להצלחת המרתוןולכל המרקידים הנוספים שסייעו בהרקדות שלהם בפרסום המרתון. אין זה המקום להכנס להשמצות מיותרות.אין ספק שמרקיד זה או אחר שנבצר מהם להגיע עשו ככל יכולתם למען הצלחת המרתוןועל כך הרבה תודות!!!ברצוני להוסיף ולציין כי בחודש האחרון נעשו התרמות נוספות במרבית ההרקדות באזור הצפון(ובחלק מהמרכז) והמרקידים פנו מכל הלב לכל קהל הרוקדים בבקשה לתרום במהלך ההרקדות ועל כך מגיע להם כל הכבוד ואלפי תודות.תודה מיוחדת לירון מישר מנהל הפורום על הסיוע והאכפתיות למען שיר ובעקבות הפורום גם לקבוצת כנרת מפינלנד שמכתבן המרגש הוקרא במהלך המרתון. אפשר לסכם עד כה כי מציבור הרוקדים האיכותי והאנושי נאספו תרומות רבות ומשפחתה של שיר מודה ומוקירה מקרב לב על כך לרוקדים ולמרקידים כאחד.מאחלים לשיר שכטר הצלחה במאבק על חייה מחזיקים לך אצבעות .

למעלה