מרתון לד זפלין בגלי צה"ל

מרתון לד זפלין בגלי צה"ל

שלום שלום ביום שישי הבא 24.8 ישודר מרתון בן 4 שעות משירי לד זפלין בגלי צה"ל כולכם מוזמנים להאזין! שיהיה רק טוב, עומר גפן.

yotamn9

New member
באיזו שעה?

אם זה יהיה משהו אחר מ-12 בלילה אני אופתע...

אז הנה לך הפתעה!

1:00 בלילה...חחחח אין מה לעשות, חבל שזה נדחק לשעות האלו..

yotamn9

New member
כרגיל

גל"צ וגלגל"צ כל כך מזלזלות במוזיקה הזאת...

M e n s R e a

New member
חחח, אתה מבין, בגלל זה הפסקתי להאזין לתחנה

שלכם. לדזפ ב-1 בלילה בקושי, נינט באמצע הצהריים.

Liorking

New member
נקווה שיהיו פחות דיבורים

אם יש משהו שאני לא סובל במרתונים שלכם למיניהם (כולל גראנג', קווין שכבר היו) זה שאתם לא מפסיקים לקשקש ומדברים יותר מהזמן שבו השירים מתנגנים. בחייאת פאקינג רבאכ - תשתקו ותנו לשמוע מוזיקה!

ringo rulz

New member
לא עדיף פשוט

להכניס את הדיסק למחשב/מערכת ולשמוע? לא בא לך דיבורים אז תשמע רק את השירים, ובשעה נורמלית

Caraya

New member
חשבתי על זה באמת לא מזמן

אם נגיד אני פותח גלגל"צ ושומע את Sweet Child O'Mine אז אני מתלהב וזה למרות שתכל'ס אני יכול מתי שבא לי לשים אותו במערכת...

Liorking

New member
ואם יש מרתון

אז אני רוצה לשמוע את השירים, וגם אם יש קצת רקע אז שיהיה מינימלי כי אין לי כוח לשמוע את כל הדיבורים בין כל השירים, אחרי 3-7 (בממוצע) דקות שיר יש אותה כמות דיבורים. זה סתם בלבולי מוח חסרי תועלת שסתם מפריעים לרצף ההאזנה.

Caraya

New member
לדעתי זה דווקא לא כ"כ נורא

את השירים אני יכול לשמוע מתי שאני רוצה, אבל כשזה מרתון ברדיו דווקא מעניין אותי לשמוע כל מני דברים על הלהקה (כמובן בתנאי שלא מדברים שטויות אלא דברים מעניינים).

M e n s R e a

New member
אתה רוצה מידע על הלהקה?

כנס לפורום לדזפ. יש שם תומר, אני ממש בספק אם מישהו בגלגל"צ (או לצורך הענין בכלל המדינה הזו, אבל בטח שבתחנת המיינסטרים הזו) מבין יותר ממנו בלהקה הזו.

Liorking

New member
תאמין לי, זה נורא

אם אני רוצה לשמוע מלל אז אני אשמע את זהבי עצבני או שי ודרור, לערבב מוזיקה ומלל זה די מעצבן. כשמאזינים לתוכנית על מוזיקה, מצפים לשמוע מוזיקה, וגם אם יש קצת מלל במעברים, זה צריך להיעשות בעדינות שזה לא יפריע ממש למוזיקה ולא יהיו הפסקות מעצבנות. בחייאת פאקינג רבאכ - רוצים לשמוע מוזיקה! ובנוגע לגל"צ - הם אכן מדברים גם דברים מעניינים אבל מסביב לגרעין ענייני יש מלא שטויות מיותרות.

Anuerysm

New member
יש לזה הסבר מדעי פשוט

כשאתה שומע את השיר ברדיו זה יותר קרוב לחוויה של לשמוע את השיר בלייב מאשר סתם להריץ אותו בפטיפון

Liorking

New member
זה גם תלוי במרתון

היה מרתון אלביס בחצות, הקריינית דיברה אבל זה היה קצר ולעניין. במרתונים בגל"צ הם מנהלים דו-שיח ומדברים יותר מזמן השמעת השירים. נגיד שיש 3 דקות שיר, אז אחריו יש 3-4 דקות בבל"ת. הקריינים שם הם קשקשנים איומים.

למעלה