מרתון הנקה

meirava1

New member
מרתון הנקה

הגעתי עם בני הצעיר מבית החולים ביום שבת. מאז הוא נכנס לי למרתון הנקה מטורף - ביום שבת הוא לא הפסיק לינוק במשך 12 שעות רצוף (עד שלוש לפנות בוקר). ביום ראשון, אתמול, הוא נח מעט במהלך היום (פרקי שינה של עד שעתיים), אבל בלילה הוא שוב ינק רצוף מעשר ועד ארבע לפנות בוקר. אני חייבת לציין שהחזה שלי מלא חלב, שהוא ממלא חיתולים היטב, ושגם בכל פעם שהוא מסיים לינוק שד אחד הוא נותן את כל הסימנים של שובע וסיפוק. מה שלא מונע ממנו לדרוש, עשר דקות מאוחר יותר, לינוק שוב. אני נחושה להניק אותו, כפי שהנקתי את שלושת אחיו הבוגרים, אבל אני מודה שזה מתחיל להיות ממש מתשיש. מה עושים?

Revili

New member
דפוס יניקה

כמו שאת מתארת, בהחלט יכול להחשב כתקין אצל תינוקות בימים ובשבועות הראשונים לחייהם. מה שחשוב לוודא הוא, שתפיסת התינוק את השד היא טובה והוא יונק באופן יעיל ומרוקן היטב את השד. אם התפיסה אינה מושלמת, אם את רואה שהוא תופס רק את הפיטמה או שאת סובלת מכאבים ו/או פצעים...יכול להיות שההנקה הממושכת נובעת מיניקה לא יעילה מספיק. יש לך נסיון בהנקה ואני מניחה שאת יכולה להעריך אם התפיסה טובה, אך עדיין במקרה של ספק עדיף להפגש עם יועצת הנקה מוסמכת. ראי קישור לגבי יניקה תכופה כאן (כמה קטעים קצרים ומעניינים) ולגבי תפיסה נכונה ותמונות פה. בהצלחה
.

למעלה