מרתון האיצטדיון

razlevin

New member
מרתון האיצטדיון

אני לא יודע אם יש כאן מישהו מהאיגוד שיכול להסביר את עלות ההרשמה ... אבל נראה שהם אמורים להבין מההיענות הדלה מאוד שיש שם בעיה.
אני רוצה להרשם, אבל לא במחיר הזה (גבוה באיזה 50 אחוז ממרתון ירושלים, שעבורו סגרו את העיר ...) ולא כדי לרוץ עם 15 איש.

ככה הורסים רעיון טוב. ממש חבל.

תגובת יוזם האירוע אליאב כהן צמח

שוחחתי בטלפון עם אליאב כהן צמח, יוזם האירוע שבא לאיגוד עם הרעיון.
לפני שאכתוב את תגובתו לעניין, בנימה אישית אשבח את הבחור, שבא עם רעיון חדש ומשוגע לאיגוד,
מה שלא נראה כמותו בארץ ועל כך מגיע לו שבחים, סוף סוף משהו רענן לרצים.
מקווה להגיע ולעודד, זו תהיה חגיגה

לגבי המחיר ותגובת אליאב כהן צמח:
חבר איגוד מקבל הנחה של 50 ש"ח בהרשמה.
בגלל הגבלת המקום, עלות ההפקה מתחלקת בפחות רצים, גג 100 רצים לעומת מרתון תל אביב לדוגמה שבו יש עשרות אלפים.
מקבלים תיק (התיק הסטנדרטי במרתונים), חולצה ומדליה איכותית יותר המקובל.
זהו אירוע ראשוני בישראל, ומתאים לסוג מסוים של רצים.
אגב, אליאב רץ "כבד" של מרתונים, לא מדובר על איש איגוד אלא על מאמן קבוצת Go four it

מקצי האירוע:
מרתון מלא - 275 ש"ח
מקצה מרתון שליחים - 4 רצים עלות 420 ש"ח לכולם

razlevin

New member
תודה על התגובה - אבל ...

דווקא בגלל שמדובר ברעיון חדש צריך לאפשר רישום בעלות שהיא הגיונית ולאפשר "חדירה לשוק". מה שקורה עכשיו זה שנרשמו להם 15 איש וזה בטח שלא מוריד עלויות .... גם הרעיון של קבוצות לא נראה שמתקדם והולך ליפול יחד עם המרתון. 15 איש לא יגרמו להם לקיים את זה שוב ...

לגבי העלות, בטח שלא אכנס לכיס של אף אחד,
בל אירוע כזה אפשר לקיים אחת לחודש (או אחת לשבוע) בניגוד למרתון ירושלים. אז ההשוואה לא כל כך רלוונטית.

סתם חבל.

בני נוה

New member
יש בעיה כללית של חשש לרוץ באצטדיון

קודם כל לא ברור לי מה הבעיה עם המחיר שהוא זהה למחיר מרתון טבריה. כפי שהוסבר לך העלויות כאן גדולות מאוד. מי שמספיק משוגע לרוץ מרתון באצטדיון לא יעשה עניין מעוד 50 או אפילו 100 ש"ח. לכן גם אם יורידו את המחיר לא יגיעו עוד רצים.
&nbsp
קח לדוגמא את מרוצי המאסטרס (ותיקים מעל גיל 35) באצטדיון שמתקיימים זו השנה הרביעית (ופתוחים גם לרצים צעירים יותר). לאור טענות שעלו בשנה שעברה הורדנו את המחיר מ- 60 ל- 35 ₪ והעברנו את מרוץ ה- 5,000 ליום שישי בבוקר - 17.4. הייתי משוכנע שנכפיל ויותר את מס' המשתתפים. נכון לעכשיו נרשמו 21 רצים וכלל לא בטוח שנצליח להגדיל את מס' המשתתפים שהיו בשנה שעברה (75). המסקנה שלי היא שאנשים בארץ פשוט חוששים לרוץ באצטדיון.
&nbsp

למעלה