מרתון בעכו

UHUstick

New member
מרתון בעכו ../images/Emo53.gif

מישהו יודע עוד פרטים? הפרט העיקרי שאני צריך לדעת הוא איפזה לעזאזל זה חוף ארגמן בעכו?

ח נ ה 1 5

New member
מרתון בעכו

אם אתה באה מכיון חיפה זה בכניסה לעכו לאחר פסי רכבת ליסוע יסר לעכו ואז זה בצד שמואל אם אתה מכיון נהריה או צפת אז ליסוע לכיון מול איפה שהיה פעם הנופשן של החיילים ב ה צ ל ח ה

UHUstick

New member
להיכנס מהכניסה הראשית???

(צומת עכו?) איפה שבאיזשהו שלב רואים את התחנת רכבת בצד ימין? ואז להמשיך ישר? לפנות שמאלה מתי? עכו מפחידה אותי בלילה! (תודה)

רשמים מהמרתון בעכו

"חבל על הזמן" ואני לא מדבר על המרקיד המקסים יוסי פרץ וגם לא על קהל הרוקדים המגוון אשר הגיע גם ממרחקים ולא על רפרטואר הריקודים המגוון האוכל שהיה בשפע (לדעתי צריך להפסיק עם המנהג המגונה הזה). אני מדבר על המקום.מי שלא בהרקדה בחוף הים בעכו, הפסיד. המקום מטמטם, ההרקדה נערכת באוהל ענק (דמוי אוהל קרקס) כאשר מטרים ספורים משם מתנפצים גלי הים, ולא רחוק משם כתפאורת רקע עולים להם מין הים חומות עכו המוארים בשעות הליל, מראה פסטורלי,רומנטי, מדהים ביופיו. רק מלשבת על החוף ולהסתכל על עכו העתיקה כאשר ברקע מתנגנים להם שירי ריקודי העם, ניתן להגיע ל... היו המונים,היו ריקודים,היה מצב רוח,היתה בת זוג מקסימה ממש תענוג. תודה

מסכימה איתך בהחלט

אין לי מליים לתאר את הכיף שהיה לי אתמול במרתון. המגוון של הריקודים היה פשוט כיפי..יוסי פרץ הוא מרקיד נהדר. פשוט נהניתי!! (אפילו יותר מבפסטיבל כרמיאל) תודה לך יוסי על ערב כל כך מקסים..כן ירבו ערבים כאלה

UHUstick

New member
רשמים מהמרתון בעכו (2)

הגעתי מאוחר, ישר לאכול. אממממממממממאאאאאאא - כזאת כמות של אוכל באמת שלא ראיתי באף הרקדה אחרת. לטעמי היה הרבה יותר מדי. כל הכבוד על ההשקעה! הרפרטואר מזכיר רפרטוארים של מרתונים אחרים בצפון... לא משהו מיוחד במינו. הפריע לי משהו אחד במרקיד - ה"שירה" שלו. שמעת את השירים האלה אלפי פעמים בחיים שלך, לא הצלחת לקלוט את המילים - רבאק, לך לשירונט ותשים את המילים על המחשב. מילא הזימזומים אבל לשיר מילים שממש לא דומות, מזכירות או רומזות את המקור זה באמת מרגיז. לשיר זה נחמד וטוב אבל להיצמד למקור זאת חובה! סה"כ נהנתי. התיאורים הפסטורלים של "גדי צפוני" מראים כמה חיובי הוא! סה"כ עכו! לגלים המתנפצים היה ריח של ביוב, החומה המוארת היא בסיס הצבא הקרוב (החומה כבר חודשים ארוכים לא מוארת) ואוהל הקירקס הוא בעצם סככת ים מברזנטים. ובכל זאת - נהנתי!

UHUstick

New member
שכחתי משהו חשוב

כשחזרתי לאוטו גיליתי כי גנבו לי את הסמל (סה"כ רנו, אל איזה מרצדס!), שברו את אחד המגבים, חרטו בעזרת כלי חד על דופן אחת של האוטו. נהדר! אני באמת חושב שכדאי במקום כזה שהוא מבודד יחסית ומועד לפורענות לשים שומר גם בחניה.

ככה זה אצלנו

שני אנשים יראו את אותו הדבר ולשניהם תהיינה דעות שונות- קורה. כאחד שטייל קצת בגלובוס רצוני לומר לך שעכו היא אחת הערים העתיקות והמוקפות חומה מהיפות שבעולם, אנו לא יודעים להעריך אתר שכזה. לא לחינם הוכרזה עכו כאתר שימור בין לאומי. בחו"ל, כדי לראות כמה הריסות מבנים מימי טיכו אתה נוסע יום שלם ומשלם הון. בכל אופן כנראה שעל מנת לראות ולהעריך את יופיה של עכו צריך אוליי להיות מבוגר יותר,מטייל יותר, או מספיק סתם שתהיה לך אהבה בלב. אגב באמת צר לי על הנזק למכוניתך, בהחלט דבר שכזה יכול להרוס ערב שלם.

UHUstick

New member
כנראה שהניסיון

שלך עושה את ההבדל. אני יכול להגיד לך שאני חובב עתיקות. עכו עיר מדהימה!!! אבל - היא מוזנחת ברמה פושעת כבר שנים! קצת קשה להנות ממנה במצב שהיא נמצאת... והמכונית לא הרסה לי את הערב... עיצבן אותי הרעיון עצמו שמישהו עשה את זה סתם. הרכב הוא של העבודה אז אין נזק כספי (לא לי לפחות) אבל...

למעלה