מרתון במשגב

ח נ ה 1 5

New member
מרתון במשגב

חג שמח לכולם אנחנו נבוא למרתון ונשמח עם כולם. אבל עם אפשר לא לשיר או לדבר עם השירים ברקוד רוצים לחזור הביתה בלי כאב ראש ולומר שהיה נהדר שגעון נשאר טעם של עוד אז להתראות

UHUstick

New member
לדעתי

ירון כרמל, המרקיד שמרקיד במשגב, לא קורא את הפורום. מה שבטוח שהוא לא כותב ואם הוא כותב אז זה לא בשמו המלא. ההרקדות של ירון ידועות ב"רעש" שעושה ירון. זה הייחוד שלו. אני מניח שרוב הרוקדים (ובינהם אני) נהנים מזה. אין "רעש" יותר חיובי מזה! ירון מדרבן את הרוקדים, שר את השירים (גם ריקודים שמושמעת רק המוזיקה) ומוסיף מעוד לאוירת השמחה באולם. יהיה לי חבל אם יפסיק לעשות כן. זה המצב ולדעתי - לא טוב לך, אל תבואי!

ח נ ה 1 5

New member
תשובתי לדעתך

אתה חושב שיש רעש חזק אז ההרקדה היא יותר טובה או יותר הכי הכי הכי הרקדה שיש אז תדע שגם בארועים הרעש הוא יותר מדי חזק וחבל ללכת לבטוח לאומי לקחת נכות שמיעה אז כמו בכל ההרקדות הרעש ממש מפריעה ורוצים גם לשמוע את מילות השיר ועם מרקיד לא יודע לשיר אז עדיף שישתוק וכך עדיף ושיקח דוגמא מהמריק אבי פרץ ממש כיף לרקוד אצלו אין את כל הדיבורים חג שמח ולהתראות בהרקדות ולקחת ברוח טובה עם כל הגבינות בלבן

talshani

New member
ח....ח...אבי פרץ

אם את לוקחת את אבי פרץ כדוגמא, אזי...אינך מבינה כפי הנראה בתחום.. אבי פרץ יוצר נהדר - משכמו ומעלה וטו לא! כפי שאינו מדבר במהלך הערב, גם אינו מנחה ונותן טון כלשהו על מנת לגרום לציביון כלשהו בחוג. אין רצף של ריקודים, המחשב נופל, לימוד הריקודים אינו מקצועי, לרוב אינו מקשיב לרצון הרוקדים, מביא מרקיד על מנת לפרגן בעוד הציבור צועק הצילו..חמאס! והוא בשלו. אבי פרץ נהנה כרגע מה"פרסטיג'ה" שלו, מכך שהציבור שרוקד אצלו ברעננה, הינו ציבור מבוגר באופן יחסי ואינו מרבה בשינוים. אם אבי פרץ יפתח הרקדה באזור אחר, אני בספק אם יצליח בעוד ירון כרמל, עם מעט המינוסים ישגשג ויפרח, עם הכריזמה הסימפטיה והמקצועיות בהגשת הערב שכל כך אופיינים לו. אגב, הרקדה חדשה ב"מרכז מירב" נפתחה לפני כחודש -חודשיים (אולם ספורט חדש ויפה וכבר מפוצץ)...כפי הנראה יקירתי, הציבור מצביע ברגליים ולא באוזניים!!!!! אני אישית מוכנה לשמוע את ירון כרמל שר מאשר לא לספוג נוכחות של מרקיד ערב שלם. שיהיה לכולנו חג שמח!

טל שני - אם איני טועה

אינך כותבת רבות בפורום. בכל אופן שימי לב להירארכיה של המסרים. מי שמופיע מתחת למסר שלך לא בהכרח מגיב אליך, אלא אם כן הוא טאב אחד שמאלה ממך, ז"א מוסט כ-1 ס"מ שמאלה. לגופו של עניין - זה מאד נחמד שכיף לך אצל ירון כרמל ושאת אוהבת את סגנונו ומפרגנת לו. לא ברור לי מדוע באותה הנשימה את קוטלת מרקיד אחר? זכותך לא לאהוב את סגנונו ןלכתוב - "אני לא אוהבת את דרך עבודתו" או משהו בדומה. מדוע כל ים המלל הזה שמטרתו אינה טובה?

סליחה.... אתה טועה בגדול !!!

טל שני אינה "קוטלת" אף אחד. טל עשתה השוואה הוגנת, לדעתה, בין מרקידים שונים, כתבה דברי שבח על אבי פרץ עם בקורת מנומסת ולגטימית..... ממש ממש לא "קטילה". (מה גם שהדברים שנכתבו, למיטב ידיעתי הם דברי אמת...) אז מה אתה יורד עליה ? האם תרצה פורום אנמי המכיל שבחים ולקקנות בלבד ?

קראתי את דבריה שוב,

יש מידה של צדק בדבריך. אני הייתי מסייג את דברי (לו כתבתי מה שהיא כתבה) במילה, "לדעתי" או "למיטב הכרתי" וכו', ולא קובע עובדות נחרצות. מקבל את הערתך שלא נרצה פורום אנמי עם שבחים ולקקנות בלבד... איכשהו צריך לתמרן בין הטיפות וזה לא קל.

ולדעתי,"אין רעש" שלילי מזה

אתה רק בן "18" הנזק יגיע מאוחר יותר. "ומוסיף מעוד"- כנראה התכוונת למאוד, אני מכיר רק את העוד מדבקה עוד. חג שבועות שמח לכולם.

talshani

New member
אני כתבתי נכון, תקרא שוב

לא, אתה הוא זה שטועה, לא "מאוד" אלא "בעוד ירון כרמל"....תקרא שוב אולי תבין.

גבירתי הנכבדה, את קראי שוב!

כנראה צריך הבנת הנקרא: "ומוסיף מעוד לאוירת השמחה באולם." איני יודע במי את מצדדת,אך זה לא ממש חשוב. אני עניתי לדביק, ואת חשבת אחרת. לפני ששולחים שלח כדאי לבדוק חג שמח לך

UHUstick

New member
אל

תתחיל איתי (שוב)! אני בנסיעה (יחי הדור השלישי) והדבר האחרון שאני רוצה לעשות עכשיו זה להסתכל על הצג של המחשב (זה עושה לי בחילה). כמו שציינתי בעבר אני זוכר את המילים ויזואלית. לא עברתי פעם נוספת על ההודעה מהסיבה שפורטה למעלה ולכן לא ראיתי שכתבתי מעוד במקום מאוד! גם אתה לא חף מטעויות אך איני מעיר לך בכלל. אבל אם אתה מתעקש: "לפני ששולחים שלח כדאי לבדוק" תחבירית, המשפט לא נכון. כנראה שהתכוונת ל"לוחצים", אבל מי אני שאתקן? נפלאות ורבות הן דרכיו של נבוט בראש!

בבקשה אל תתחילו שוב לריב

ולך דביקי היקר, נראה לי שהנבוט מנסה "להחזיר לך כגמולך" באותה מטבע כי שאתה עשית כלפי כותבים אחרים בפורום ובראשם כלפי. הוא מנסה להראות לך שגם אתה לא חף מטעויות כמו כולנו (טוב פרט לדב אורבך...).
בכל מקרה אני חושב שכל הקוראים כבר הבינו את הכוונה וכדאי לרדת מהעניין.

UHUstick

New member
כשאנשים טועים "סתם"

אני לא מעיר/מאיר! כשלטעות יש משמעות אחרת או היא חורגת מגבול הסביר (גבול הסביר = שגיאת כתיב) או שהיא סתם מצחיקה אותי, אני משתף אחרים בתחושותי!

אז אל תסתכל, שלא תקיא, שוב?

אתה מדור אחר. התכוונתי למה שכתבתי, אתה יכול להתחכם עם ירון ועם כולם,אולי היה חסר פסיק, אך העברית נכונה.הדבק נשאר ולא עוזב. שוב, תלמד ממבוגרים ממך,כבוד,ומתינות לשון

UHUstick

New member
אני חושב שלא

הבנת למה אני מתכוון. הרי כל אדם שקורא את הודעתך - ברור לו שטעית! אין אפשרות סבירה, הגיונית ורציונלית לפירוש המשפט שיצא לך בטעות. יש לי עוד המון מה לכתוב אך לבקשת ירון - אני מפסיק!

ח נ ה 1 5

New member
כל הכבוד לכולם

אני רק רציתי שתהיה הרקדה נחמדה ובלי כאבי ראש או סתימת אוזנים אז מה אתם רבים על דברים אחרים שיהיה חג שמח לכולם והמשך הרקדות נחמדות אצל כל המרקדים ולא צריכים לפגוע אחד בשני לא הרוקדים ולא המרקדים.

ההרקדות במשגב

אני הולכת אחרי ירון באש ובמים. אני אף פעם לא מפספסת את המרתונים שהוא עושה ובטח מרתון שהוא מארגן לבדו. אני גרה במרכז ונוסעת עד למשגב. החוג של ירון במשגב והמרתונים של ירון במשגב הם חוויה. הכל חגיגי וירון אף פעם לא מאכזב. היום אגיע לשם ואני מקווה לראות את המרצדס של לימור. ושיהיה חג שמח לכולם....

אני לא באה

אני חולה מוות! המרתון בטוח יהיה ע-ש-ר! אני מכירה את ירון הנשמה ואני יודעת שהוא מעולה!

למעלה