מרתון בים המלח?

ss123

New member
מרתון בים המלח?

מי יודע איך היה המרתון אתמול בלילה ומי המרקידים שהגיעו לשם?

avigal23

New member
סיפרו לי שהיה ממש כייף.

או שהמרתון הסתיים בשלוש או שהם הלכו בשלוש את זה לא הבנתי. הם אמרו שהיה ממש כייף. המרקידה שלי הרקידה שם. אני לא בטוחה אבל גם יענקל´ה לוי ועוד... בכלל אמרו שממש כייף....ושהם נהנים,אני שמחה בשבילם

deasel88

New member
../images/Emo31.gifים המלח

הייתי במרתון היה ממש עלוב בתיה (לא זוכרת את שם משפחתה) ממש לא יודעת להרקיד!!! לסיכום: א כ ז ב ה

yifat s

New member
היינו באותו מרתון?

זה מה שיש לך להגיד? למדריכה קוראים בתיה קרוננברג וגם אם ההרקדה שהיא נתנה והמרתון לא היו לטעמך לפחות תיתן סיבה הגיונית ומוצדקת... לגבי המרתון והסוף שבוע ראו הודעה נפרדת. יפעת

נניח שמישהו היה כותב

deasel88 לא יודע לכתוב/לדבר/להתנהג וכו´... איך היית מרגיש? נכון את/ה מסתתר מאחורי שם ללא זהות אך זה אינו מקנה לך זכות לזרוק בוץ - להיפך, אין לך זכות לכך! מותר לך להעביר ביקורת וגם להשאר בעילום שם, אך לפי הכללים אצלנו עליך לצרף נימוקים הגיוניים ולא הצהרות סתומות. האם תסכימ/י להתנצל או לחילופין לנמק את כתיבתך הבוטה?

לאה S

New member
תשובה ל"דיזל"

אני לא הייתי לצערי במרתון אבל אני רוקדת אצל בתיה כבר שלוש שנים ורקדתי גם בחוגים אחרים, ואני יכולה לומר, שאותו אלמוני (פחדן?), שכתב שבתיה לא יודעת להרקיד, סתם משמיץ. בתיה מלמדת ריקודים בצורה מאד ברורה ומובנת וגם מי שלא תופס כ"כ מהר, יכול ללמוד ולרקוד נכון. חוץ מזה, בהרקדות היא תמיד עושה שמח וגם מי שבא מצוברח/עצבני וכד´ יוצא עם חיוך בסוף הערב וזה הדבר הכי הכי חשוב לדעתי. לא אהבתי את ההשמצה הסתמית והבלתי מוצדקת לכן הפכתי מקוראת/גולשת אלמונית למשתתפת בפורום.

למעלה