מרתון בודפשט

mayabezalel

New member
מרתון בודפשט

שלום לכולם,
מרתון בודפשט , אשמח לדעת האם הריצה היא על אבנים משתלבות (כמו בפרג)? האם המסלול שטוח?
תודה

אחלה מרתון

אני עשיתי את מרתון בודפשט ב2011.
שילבנו את זה עם חופשה משפחתית. כיעד לחופשה אני לא ממליצה על בודפשט. אולי זה עניין של מה מחפשים. הבניינים יפים, אבל האווירה במקום היא לא נעימה. האנשים לא נחמדים והאווירה היא מאוד קשה. עדיין מאוד מרגישים את טראמת ה"מזרח ארופה" במקום. אין שמחת חיים ברחוב ולי היה מפחיד.
אבל, המרתון אחלה. באמת אחלה. מסודר, מכבד ומכובד, כולו על כביש אספלט (לא אבנים), שטוח למעט הגשרים (עוברים את כל הגשרים והוא מאוד מתגאה בזה). תחנות שתייה כמו שצריך. אני רצתי אותו בגל חום שהארופאים לא ידעו מה לעשות עם עצמם בחום הזה אז הוסיפו עוד ועוד תחנות שתייה עם מים וגם איזוטוני, עד כדאי תחנה כל ק"ם לקראת הסוף. מסלול סטרילי, מלא עידוד!!! בסוף המרתון כל מסיים מקבל שקית finisher מלא בכל טוב בצורה מאו מסודרת. בזמן המרתון יש גם מרוצים למרחקים שונים ומרוץ עממי וגם הפנינג למשפחה. הכינוס של המרתון הוא בפארק גדול וגם שם המשפחה יכולה למלא את הזמן שאתה עסוק בלעבור בכל הגשרים של העיר. לאורך המסלול יש להקות של מוזיקה חייה מכל הסוגים, מתחנת רדיו ברחוב ועד אנסמבל של מוזיקה קלאסית במדרגות אחת הכניסיות הגדולות.
אחלה מרתון
לחופשה משפחתית אני לא הייתי חוזרת.
מקווה שעזרתי

למעלה