מרתון בגן שמואל

מרתון בגן שמואל

ביום שישי אנו מקיימים לראשונה מרתון קצת אחר. אנו מתחילים בשעה 22:00 שירה בציבור עם שרהל'ה שרון. בשעה 23:30 יתחיל מרתון ריקודי עם באותו המקום עד 6:00 בבוקר. להזכירכם, מדובר בחדר האוכל הממוזג של קיבוץ גן שמואל. מקווה לראותכם.

עוז 2002

New member
צריך להזמין מראש?

ירון, האם צריך להזמין כרטיסים מראש? אני לא בטוח שיישאר לי דלק להגיע מהמרכז... בהצלחה!

מרתון בגן שמואל-הבהרה

לעוז ולכל המתעניינים, אין צורך להזמין כרטיסים מראש על אף שכתוב בפלייר שכן.

אין צורך , פשוט להגיע!

התקשרתי למספר שמופיע ע"ג הפלייר ונאמר לי שאין צורך להזמין מראש....פשוט להגיע! הבנתי שיש התענייניות רבה וחוץ מזה יש על מי לסמוך - ירון תמיד משקיע! גם אני אהיה שם!!! להתראות...

ירון כרמל - הזכרת לי בדיחה

התשובה שלך לעדה "היום היום הזה ממש" הזכירה לי משהו חמוד. הפרופסור ערך סקר בקרב תלמידיו - באיזו תכיפות הם "עושים סקס", ואז שאל : - מי מהסטודנטים כאן, מקיים יחסי מין כל יום ? 50% מכיתת התלמידים קמו והצביעו. הוסיף ושאל - ומי מקיים כל יומיים ? 25% נוספים קמו והצביעו. - מי כל שלושה ימים, הוסיף ושאל ? 15% נוספים הצביעו. - מי רק פעם בשבוע ? 9% אחרונים קמו והצביעו. בסוף שאל : מי כאן "עושה סקס" רק פעם בשנה. מושיקו קם צוהל ושמח וקורא בקול : אני, אני, אני. משתאה הפרופסור : פעם בשנה ??... אז מה אתה כל כך שמח ? השיב מושיקו : "היום היום הזה ממש". ירון - שתהייה לך הרקדה מוצלחת ומלאה ברוקדים. דבל'ה.

../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo68.gif../images/Emo140.gif

דוביק את
בחידות ובדיחות! כל הכבוד!

למעלה