מרתון באילת 2-12-05

כל ההתכתשויות האלה...

מעייפות, פוגעות בהרגשה של כותבי הפורום ומעכירות את האוירה. בהחלט, יש בהן טעם לפגם!!! אני מתייחסת לתופעה עצמה, ובהחלט לא לאדם ספציפי.

פוליטיקה קטנה של אנשים קטנים..

אני הייתי במרתון באילת והיה 10. האוירה היתה נהדרת היו המון רוקדים מהמרכז ומהצפון כך שתוך פחות מחצי שעה האולם היה מפוצץ.ההרקדה לא התבססה על האילתים אלא על הרוקדים שירדו לסוף השבוע. החברה "בת ערד", "מלאכית 11" ו- ,CHAKRA, הם לאורך כל ההרקדה חיפשו את הרע ואיך לקלקל את ההרקדה ואת האווירה. אני לא אילתית אך הגיעו לאוזניי כל "הנשמות הטובות" כדי לרכל וכדי ללכלך יש כנראה חילוקי דעות בין המרקידים ויש מחנות, אז מה ? זו לא סיבה לקלקל ערב או ללכלך על מרקדיד/ה. אני וחבריי מהמרכז ומהצפון רקדנו עד 4 לפנות בוקר, כן, כן , עד 4 לפנות בוקר ואח"כ הלכנו לאכול ג'חנון... אז רבותי אם ההרקדה היתה כל כך גרועה מי היה נשאר עד 4 לפנות בוקר..?????.. אני מסכימה עם ירון מישר, החברה האלה בפרוש רוצים להציק לאירית דרך האינטרנט כדי שכ ו ל ם ידעו וישמעו אותם... לי זה עשה בדיוק את ההפך. כמו שירון ציין הפירוט רב.

שכחתי עוד משהו.... שקשור בראובן

אני פונה לראובן, חבל שאתה מקלקל לעצמך....החברה שכתבו פה התכוונו להזיק לאירית כדי לשבח אותך, או כדי להראות אותך באור אחר... חבל כי הם עושים לך בדיוק את העובדה ההפוכה... סתם לתשומת ליבך...

הממ.. מספר תהיות שיש לי:

1. האם מישהו יכול לאמר בוודאות שאכן היה חסר מים במרתון של אירית? 2. האם מישהו יוכל לאמר בוודאות שהניקים שהגיבו אכן קשורים לראובן ואילנה? אני כנראה תמים מידי ולא יודע להחליט.... אני החלטתי לא לתת יותר פומבי לרשמים שיש לי מהרקדות/מרתונים...

הפורום נועד להחלפת דעות וחוויות

ולכן זה מאוד מרגיז אם יש אנשים שמשתמשים בו ככלי שמשרת אינטרסים הזרים לרוחו. קל מאוד ללמוד את כללי הפורום על מנת לבצע באמצעותם מניפולציות כאלה ואחרות, להשמיץ ו/או לחזק באופן מלאכותי הרקדה כזו או אחרת. כמעט ולא ניתן לחסום, ועוד פחות מזה לזהות, מאניפולציות שכאלו. ולכן, כמו שאמר כאן אחד הגולשים בשרשור אחר "...במקום שאין בו 'אנשים' היה אתה ה'איש'...". אופיו של הפורום תלוי בנו, הגולשים, כ"א לגופו הוא. וממך, שרק, אבקש שלא תתן לאינטריגות של אחרים לקלקל לך, או לאף אחד אחר את ההנאה שבחלוקת החוויות עם שאר הגולשים, גם אם יש מי שמשתמש בכלי זה לרעה. ולצורך גילוי נאות - לא נכחתי לא במרתון האחד וגם לא בשני, אך קראתי את השירשור מראשיתו. איני יודעת מהי האמת בכל אחד מהסיפורים, וזה גם לא מעניין אותי. אבל גם כשבאים לבקר - יש דרכים לעשות זאת ושפה להשתמש בה ולא כך נעשה במקרה זה.

miritt1

New member
היי שרק

אני שמחה שיש כאן סוף סוף מישהו רציני שיודע לשים את האצבע על הבעיות האמיתיות שנוצרו כאן... על כל פנים גם אם לא תתן יותר פומבי לרשמיך , אני מקווה שאם יחסרו מים חלילה בכל זאת תשתף אותנו בזה... לילה טוב

לכווווללללללםםםם.

אם בהשמצות מרקידים עסקינן למה להזכיר את ראובן ואילנה הם אפילו לא היו במרתון . מה אתם רוצים מהם ? אז ראשית אני מתנצלת בפניהם על כך שבגלל התגובה הכנה שלי היו פרשנויות על קינאה וכל היתר ונדמה לי שקראתי באחת התגובות על פירגון למרקידים ולא להיפך. בבקשה לעשות סדר ומהרררררר. אלה שכעסו על התגובה השמיצו מישהו אחר ( ראובן ואילנה ) זה לא קצת תמוהה ? אני מצהירה בזאת שהתגובה היא שלי ורק שלי לא לנסות לגרום לאקשן שלילי ומיותר . המשך יום טוב ,המשיכו לרקוד עוד ועוד.

9dudu

New member
עין צופיה

כפורומיסט מתחיל,אינני רואה יותר מדי תגובות של אנשים שונים לגבי אותו אירוע ספציפי. וזה לכשעצמו קצת תמוהה,ומשונה. מנסיון אישי מעולם לא נתקלתי בחוסר של שתיה וכיבוד,ובד"כ המרקידים מודאים שלא חסר כלום ואם כן זה לפרק זמן קצר ביותר.כשהתחלתי לרקוד שתיתי בממוצע 3 כוסות היום יש לי זמן בקושי לאחת.

רק אצל מוישה זוכמיר הכל מושלם

כסועד ותיק בריקודי-עם. אני יכול להעיד שרק המרקיד/מסעדן מוישה זוכמיר מצליח תמיד להפתיע אותי במאכלים ערבים ומיוחדים. גם המרתון האחרון שלו הצטיין בשפע מאכלים אשר גם במסעדות הפאר הפלצניות ביותר של צפון צל-אביב לא תמצאו כמותם. חלק מהסועדים יצאו על אלונקה מאחר ורגליהם לא הצליחו לשאתם בעקבות הזלילה הגדולה.

גם אני בוחר במוישה

מוישה זוכמיר הינו מרקיד/מסעדן מעולה. למעשה הטוב ביותר הקיים בשוק המרתונים של ההסעדות. יש גם מוזיקה מרעישת אזניים ויש אפילו כמה המקפצים בעקבות העויתות הנגרמות בגלל הרעש. אבל עיקר יעודה של המוזיקה הוא למנוע יכולת תקשורת בין הסועדים ולדרבנם למלא פיהם במאכלים. כאשר בת-זוגי לזלילה ואני רוצים לאכול, אנחנו שמים פעמינו לאחד המרתונים של מוישה זוכמיר. שם, במחיר של 20 ש"ח בלבד לסועד אנחנו ממלאים כרסנו מכל טוב. למה לשלם מאות שקלים למסעדה כשאפשר ללכת למרתון של מוישה זוכמיר ? להתראות במעגל השישליק.

תודה, ובכלל לא הגזמתם

לכל מעריצי, המרתונים שלי מלאים מפה לפה (תרתי משמע). כך שאיני זקוק לפרסומת זו. ממילא התור לכל אחד ואחד מהמרתונים שלי משתרע לאורך מאות מטרים ברחוב ומפריע לתנועה. אלפי רוקדים (קרי - סועדים) צובאים בהמוניהם על דלתות האולם. ולסיכום, הפתעה - במרתון הקרוב, בנוסף ל"פונדו-שוקולד", "ערב-גבינות-ויין", והשיפודים שיש בכל מרתון, הפעם גם תהיה הפתעה קולינרית מרעישה. כדאי לכם לבוא. פרטים נוספים בכרוזון הנמצא באתר רוקדים של ידידי ירון מישר. להתראות במעגל............

כבר עכשיו אני מתלהב

כוסס ציפורני בהמתנה להפתעה הגדולה שתהיה במרתון הקרוב של האחד, היחיד והמיוחד, המרקיד מוישה זוכמיר הנהדר, החתיך והשרמנטי. להתראות על צלחת מרק

כאשר שני הצדדים

יוצאים לא מרוצים, מתלוננים ואפילו מאיימים. לאחר שקיבלתי לא מעט טלפונים משני הצדדים ולאחר שהסברתי ככל יכולתי והבנתי (והזמן המוגבל שיש לי). ולאחר שברור לי מעל לכל ספק שגם רויטל וגם אנוכי עושים ככל יכולתנו כדי לנווט בין הרצון שלנו לבמה חופשית ודמוקרטית לבין הרצון והחובה שלא לפגוע במישהו מבין הקוראים, הרוקדים והמדריכים. כשעלינו לנווט בין אלה המנסים להשתמש בפורום כדי לסגור חשבונות וכדי לקדם אינטרסיים אישיים לבין אלה שרק רוצים לכתוב את חוות דעת, רגשותיהם ומחשבותיהם הסוביקטיביות ואלה הרוצים לקרוא דברים כנים ולא פרסומות וקידום מכירות - כאשר אנו מנווטים בין כל אלה וכולם בסוף אינם מרוצים ואנחנו (רויטל ואנוכי), אנחנו ה"לא בסדר" - כאשר כל זה מתקיים סימן שהניהול הינו חסר פניות ושהוא נעשה כראוי. זוהי אינה טפיחה על שכמנו, זו הרגשתי ודעתי.

לירון

כנראה שמסר אישי לא עוזר ואתה בוחר לעלות את זה שוב לפורום אז... אם אתה רוצה להיות "צדיק" אז ראשית תוריד את השירשור הזה מהפורום! שנית בכדי לשמור על כל הצדדים ולא רק לגבי שרשור זה, ברגע שאתה רואה איזו שהיא הודעה אשר פוגעת באדם מסוים ולא משנה עם הוא רוקד,מרקיד או יוצר מחובתך להורידה ולא לתת במה לסגירת חשבונות אישיים ולאמונה לשקרים אחרי שגם לך עלו כל מיני סייגים שרשמתה אותם פה בפורום. ובאשר להודעתי שהחלטת להוריד אותה ואני לא מבינה למה, אולי ואפילו רצוי שתקרא את השירשור בשנית ותעשה בדק בית רציני לגבי האוביקטביות שלך לשני הצדדים . לדעתי אתה חייב פה התנצלות גדולה והיא לא רק לי (תקרא ותבין)!

למעלה