מרתון ארה"ב - 27/7/07

Yaki J

New member
וגם (סליחה על ההצפה)

אהבתי את "אלו העוגיות החביבות על פלישיה, לא על ת'ורן". כאילו, עד כמה סטפני מתייחסת לת'ורן כמו כלב אם היא זוכרת איזה עוגיות פלישיה אוהבת ולא את שלו. פלישיה! הבחורה שכל שנות ה20 שלה היתה בקולג' וגם שחזרה היה צריך לעבור איזה עשר שנות העלמות שלה + סרטן כדי שתזכר באמא שלה. מה השלב הבא, סטפני תזכור איזה עוגיות אהבה גבריאלה?

sashkashurik

New member
הבת האובדת מהפורום ../images/Emo58.gif

זאת אני, ממש לא דונה.
אין לי שום אפשרות לראות את הסידרה לאחרונה - בעבודה לחץ לא נורמלי - עושים פה שיפוצים ואנחנו עובדים כמו עבדי פרך, ואין לנו זמן אינטרנט בכלל (עכשיו דווקא יש לי 5 דקות
), בבית... יש לי את יוני בן 3. למדתי בכל זאת לראות פרק אחד בשבוע - בימי שני בבוקר, כשאני לא עובדת. אז אתמול ראיתי את הסוף של הפרק של יום שני סן דייגו (שזה יום שישי בכל שאר העולם) ומה שאהבתי היה את סטפני מנסה לזרוק את דונה בשיער מהבית, ות'ורן צורח: אל תגעי בארוסה שלי!
אודה למי שיספר לי (בקצרה!) מה ארע הלאה, כי ביום שני הבא לא אוכל לראות, ומי יודע מה יקרה אחר כך... דרך אגב! כיוון שראיתי בדרך החוקית ביותר בטלויזיה עם פרסומות, ולא באינטרנט, זכיתי לפיסת מידע מעניינת. בסוף הפרק אמרו שניתן להצביע באינטרנט עבור דואט לוהט של הסידרה (שזה או פיבי וקונסטנטין
או פיבי וריק
והיה שם עוד זוג מזמר), ואפשר לזכות בטיול ללוס אנג'לס לאולפני צילום של הסידרה. כמובן שלא היה כתוב בשום מקום את שם האתר והקריין אמר אותו בכזו מהירות שבחיים שלי לא הייתי קולטת. אז למי שיש זמן וחשק, תחפשו באינטרנט, תמצאו, תצביעו ותיסעו לאל.איי. ד"ש לסטפני!

למעלה