מרשם עוגת הסברינה..

shavririt

New member
מרשם עוגת הסברינה..

אני מעבירה שוב את המתכון לעוגה, אחרי שיצאה לי פשוט נפלאה לאחר השידרוג, כפי שציינתי למטה במתכון. ותודה לחברתי מירב שנתנה לי את המתכון המקורי. בינתיים אני אופה עוגת סברינה נחמדה, ששידרגתי לנ"ג.(קיבלתי מחברה) עבור הצליאקית שלי שלא אוהבת עוגות גבינה. העוגה אפוייה, וכעת המילוי- מתכון לפניכם: 6 ביצים מופרדות 5 כפות סוכר 7 כפות ק. מרמולייט 1 שקיק א. אפייה 2 כפות שמן. 2 כפות מיץ לימון להקציף היטב חלבונים וסוכר. להוסיף בהדרגה את שאר החומרים בעזרת מרית ובתנועות קיפול. לאפות בחום בינוני כ-25 דקות עד הזהבה (תבנית פיירקס). להוציא ולצנן מעט. ובינתיים- לערבב כוס מים רותחים +בקבוקון תמצית רום + 4 כפיות סוכר. לצקת על העוגה בעודה חמימה. להקציף קרטון שמנת מתוקה עמידה + 2 כפות סוכר שטוחות. למרוח על גבי העוגה. בגירסת השידרוג שלי- חותכים את העוגה לשני חלקים לפני הסירופ.. יוצקים חצי מהכמות על החלק התחתון ומורחים את הקצפת (שאני מוסיפה לה גם 2-3 כפות אינסטנט וניל ורבע כוס חלב) מעל הקצפת מניחים את החלק העליון של העוגה ומפזרים אבקת סוכר ו/או סוכר וניל.

shavririt

New member
תוספת הסבר קטנה לשידרוג-

את המחצית השניה של הסירופ יוצקים על החלק העליון של העוגה, כשהוא מונח הפוך. אחרי ששמים את מילוי הקצפת הופכים אותו ומניחים מעל, כשחלקו הזהוב, כלפי מעלה.

למעלה