מרשם מרופא פרטי

גם רופא משפחה יכול - אצלי בלאומית

אם הייתי צריכה רופא פריון לכל מרשם מי היה עושה טיפולים????
הם מכבדים מרשמים של הרופא הפרטי שלי בלי בעייה
ואם משהו נגמר לי ולא השגתי מרשם של הרופא אני פותחת פנייה לרופא משפחה כותבת לו מה צריכה וכמה והכל טוב

יפעה 77

New member
מרשם מרופא פרטי

שלום

אני מטופלת אצל רופא פרטי, ראיתי בפורומים שניתן להמיר את המרשמים של הרופא פרטי למרשם של קופת חולים ולקבל את ההנחה של קופת חולים. פניתי לרופא משפחה וגם לרופא נשים והם לא מוכנים לבצע את ההמרה . האם יש דרך לבצע את ההמרה הזו ? או שיש לבצע את הטיפולים רק בציבורי ?

PAND76

New member
אם הקופה נתנה התחייבות לטיפול

ההנהלה בסניף שלך אמורה להיות מסוגלת לתת אישור מנהלתי לבית המרקחת, לתת את התרופות שרושם הרופא הפרטי, גם בלי המרה מקדמית. תפני למי שאישר לך את הטיפול ובקשי אישור כזה. רוב המומחים בפוריות, מופיעים ברשימות של הקופה, כרופאים מאושרים, שבאישור מנהלתי של טיפולי פוריות, אפשר לקבל את המרשמים שלהם בלי המרה. בהצלחה ובידיים מלאות בע"ה, במהרה.

מה זה השטויות האלה ???

קופת חולים נתנה לך טופס 17 לטיפול משמע היא לוקחת בחשבון תרופות פוריות! לגשת למנהל/ת הסניף ולהפוך שולחן. לחלופין לעבור ללאומית שמה לא מציקים בכלל .האחיות מתפללות עבורי כאשר מזריקות והרוקחות רק מבקשות בכל קנייה שלא אשכח להזמין אותן למסיבת הלידה בבוא העת.

יפעה 77

New member
היי

תודה על התשובה המקיפה
רציתי לבצע את הטיפולים בתל השומר וכיון שתל השומר לא נחשב בית חולים של הכללית הם הקשו והייתי צריכה להתחנן לכל טופס 17 אז אחרי שיחה ראשונה בתל השומר ראיתי שכל טופס 17 זה סרט חדש פניתי לרופא פרטי.
ועכשו אני מקבלת מרשמים מהרופא הפרטי ורופא משפחה לא מסכים להמיר מרשמי פוריות ורוםא נשים גם לא היה הסכים.
פעם קודמת קניתי את ההורמונים מאחת הבנות, ואז דילגתי על החלק הזה בקופת חולים
אם עוברים לקופה אחרת התהיליכים קלים יותר ??

PAND76

New member
מה הקשר אם תה"ש לא של הכללית?

תמיד קיימת האופציה לשלם השתתפות עצמית עבור כל טיפול, ואז לקבל אישור מנהלתי לקבלת תרופות. לא מבינה את זה. אם הם נתנו ט' 17, כמו שצילה כתבה, הם צריכים גם לתת אישור מנהלתי לתרופות. זה הולך יד ביד.

מיקה118

New member
אין שום צורך בהמרה, אני בכללית ועם כל מרשם שאני מגיעה

מרשם פרטי או ציבורי התשלום הוא זהה
לעולם לא התבקשתי להמיר

למעלה