*מרשה לעצמי לפתוח את*:

shelly egan

New member
*מרשה לעצמי לפתוח את*:

שירשור האוף היומי! אז איך אתם מרגישים? איך עבר עליכם היום? ספרו משו (-גם אם אתם חושבים שזה לא כ"כ מעניין...)
השיכבה שלי הייתה צריכה להצטלם היום (-כל כיתה בנפרד) בשביל העלון הכיתתי שלה בסוף שנה (-לא מוציאים לנו ספר מחזור
), אבל בסוף לא הצטלמנו בגלל שהייתה שמש וזה הפריע או משו כזה... בקיצור, סתם הטריחו 280 בנות שהתאפרו ונראו כמה שיותר במיטבן בשביל -כלום-. אז מחר בבוקר נצטלם. אני לא סובלת את זה...
תודו שהיה מעניין!
תורכם...

מיכל just

New member
../images/Emo93.gif!!

כמובן שלא הלכתי היום לבי"ס כי אני ש-ו-נ-א-ת להצטלם! ועכשיו את אומרת שמטלמים מחר??
!

רוצים לדעת מה זה אוף?

בגרות במתמטיקה!! זה מה אוף!! אתם רוצים לדעת גם איך הלך? זוועה
... גועל נפש
... איכס
... ימח שמו
... הסיבה היחידה שאני מחייך זה כי יש מועד ב' בעוד שבועיים

shelly egan

New member
אני סומכת עליך

שתצליח בבגרות!!! הייה חזק!
ומיכל, כן... סורי לבאס אותך אבל מחר מצטלמים משמונה בבוקר עד עשר (-לפי מה ששמעתי) ו... את תמיד יכולה להגיע בהפסקה...

AndreaCorr ©

New member
את יכולה להרשות לעצמך..

הפורום ממילא חצי מת, יהי זכרו ברוך
אנשים..אני יודעת שאתם שקועים עד מעל הראש בלימודים אבל לפחות תראו סימני חיים מדי פעם
ובנימה יותר אופטימית - בהצלחה לכל הנבחנים!! תחשבו חיובי

מיכל just

New member
מתמטיקה= בעעעעעע

מצטערת על המבחן, אני מקווה שבמועד ב' ילך יותר טוב. אבל אל תהיה כ"כ בטוח שעכשיו נכשלת... גם לי יש מחר בוחן במתמטיקה, שאני חייבת להצליח בו כדי לעשות 5 יחידות בבגרות. (ולא נראה לי שאני יודעת משהו
) ד"א, אני שונאת להצטלם!! ומ-8 עד 10?? שעתיים לוקח לסוטה מין הזה *מאיר* לצלם?? (*מעניין למה...*)

shelly egan

New member
יש 7 כיתות

ולוקח קצת זמן לצלם כל כיתה... בטח יתחילו לצלם רק ברבע לתשע (-אחרי התפילה והכל...) ו... זה לא מאיר מצלם, זה "צלם מקצוען" עאלק...

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif

נו בגלל זה נכשלתי בבגרות שהייתה היום במתמטיקה!! למה לעזאזל אני לא מתפלל כל בוקר? למה למה למה?!? לפחות ככה כשהייתי לוחש לעזרה הוא היה עוזר לי מלמעלה ומגלה לי איך פותרים איזשהו תרגיל.... נו טוף, לפחות, ברוך הלימור, יש גם מועד ב' עוד חודש... חבל רק שזה בא על חשבון מבחנים קשים יותר

AMIR HOREV

New member
סימן חיים../images/Emo70.gif

(יש כזה סרט... מכירים?) מה קורה אנשים... אני רוצה לחלוק איתכם הרגשה שיש לי... אני מחכה לדיסק יותר מאשר לחתונה שלי... וזה הכל.. אני יודע שאני לא פה הרבה... אבל תאמינו לי השעות שינה שלי נראים כמו הגובה של דובי גל... אני עדיין אוהב אתכם.... ועוד מעט יהיה לי טיפה חופש אז אני יהיה פה בכלל מלא!!!

AndreaCorr ©

New member
אמיייייייר! ../images/Emo25.gif

אני בטוחה שכל חברי הפורום יסכימו איתי שכולנו שותפים לציפייה לדיסק... יאללה תחזור אליינו מהר!

AMIR HOREV

New member
מחכים לדיסק יותר משחיכו למונדיאל...

סאבלימינל סטייל!!! ( אגב סאבלימינל חזקים בטרוף)

אחי...

כבר אתמול עליתי על זה שהדרך הטובה ביותר להתכונן למבחן היא ללכת כל יום לבית-כנסת ולהניח תפילין...
אתה יודע למה? כי מתברר שהבחינה השנה היא הבחינה הקשה ביותר שהיתה בעשרות השנים האחרונות...
למה יש לי הרגשה שזה מתוכנן מראש?

© Tweety ©

New member
עוד אחד למועד ב'? ../images/Emo4.gif

נראה לי שלא קיים תלמיד בישראל שהצליח לשרוד את הבגרות האכזרית הזו

הרשי לי להפחיד אותך

יש לי כמה בכיתה שהלך להם בכלל לא רע... המוביל הוא, איך לא, עולה חדש מאירן... רקע: רמת הלימוד של המתמטיקה-פיזיקה באיראן, רוסיה, אוקראינה וכו' בתיכון גבוהה בהרבה מהרמה בישראל (ובמערב אירופה בכלל). הרמה בישראל היא מהגבוהות בעולם, אבל רק החל מהאוניברסיטה...

p i n g o

New member
ואני יודע למה!

הרי כל מי שרוצה להרשם למועד ב' צריך לשלם החל מ-25 ש"ח. אם הבגרויות לא ילכו טוב, יהיו הרבה שיירשמו למועד ב'. את השאר תבינו לבד...

למעלה