מרק!

BullsDuDe

New member
מרק!

אני רוצה להוריד בטן קטנה האם מרק עם ירקות ועוף יכול להוות תחליף לארוחת צהריים?

לא !

למרות שארוחת צהרים היא רק חלק מהתזונה היומית שלך ועל מנת לקבל תמונה שלמה הייתי ממליץ לגשת לתזונאי/ת.

שחיין

New member
למה לא ?

הרי יש שם עוף = חלבון ותפו"א = פחמימה אז מדוע זה לא מהווה ארוחת צהריים טובה?

מרק עוף

אני חוזר בי, התשובה צריכה היתה להיות "תלוי למי" לספורטאים ארוחת צהריים כזו אין בה מספיק קלוריות. ואילו לאוכלוסיה שאינה מבצעת פעילות יכול להיות שכמות הקלוריות תספיק. כמובן שמרק עוף הכולל 2 עופות + תפוחי אדמה יספיקו גם לספורטאי אבל הכוונה היא מרק של סבתא.

אלי ו.

New member
ואני אהבתי יותר את התשובה הקודמת

אי אפשר לתת דעה רצינית על חלק קטן מפאזל. כמה ארוחות יש ביום? כמות קלוריות יומית? הרכב התזונה? אם אתה אוכל 6 ארוחות ביום ארוחה קטנה של מרק עוף וירקות יכולה להיות סבירה. אם אתה שותה בבוקר קפה, ארוחת צהריים מרק עוף וירקות, ובערב סלט עם יוגורט, זו ארוחה לא מספקת.

שאקל

New member
האמת - בחורף מרק עוף בערב זה אחלה

גם עכשיו בקיץ אני אוכל הרבה פעמים בערב מרק חם. יותר מצלחת אחת זה משביע אותי דווקא. עם אטריות שאני מבשל זה מעולה. מה עם העוף שבשלת במרק, אותו אתה לא אוכל? אצלנו מבשלים מרק עוף גם עם גזר וגם עם שעועית. אני אוכל את הכל. רק תתרחק מהשקדי מרק. תציץ פעם תראה כמה קלוריות יש בשקדי מרק זה באמת מוגזם לדעתי. במקום זה תבשל אטריות למרק יש כל מיני סוגים שמוכרים היום בחנויות או פשוט אורז לבן גם כן מעולה.

למעלה