מרק

Yo-man

New member
בטח שיש מישהו כזה.

לא קוראים לחנות "סופ נאצי" אבל הפרק נעשה על בסיס הדמות של האדם הזה שפתח אחלה מקום למרקים במנהטן.

Benjamin Turner

New member
כן, אני יודעת, אולם הדיון הרי נסב

ספציפית סביב השם. אגב, הכינוי הומצא ע"י סיינפלד, או שכך באמת מכנים (וכינו במקור) את אותו מרקייר?

DANCOOL

New member
אל יגנה זכה לכינוי הגנאי בצדק

Al Yeganeh על שמו נקרא הסופ-נאציונל- סוציאליסט http://www.soupkitchenintl.com/soups.html ההילה הסיינפלדית והאופי (המחורבן) המיוחד של אל, לא הספיקו לנו. טעמנו אצלו 4 מרקים לפני ארבעה חורפים . שום דבר לכתוב הביתה, ובאמת לא כתבנו. כל טבח ביתי ממוצע כשרון יפיק לו מרקים לא פחות טובים. ופריקה יש גם בצפון תל אביב, למשל, אצל עלי הירקן, הלא יקרן ברח' קהילת ורשה סמוך לתחילת שלום אש, אחרי הכיכר. בין המספרה וחנות התבלינים. החבר לשעבר של אחות של גיסתי שתחיה עשה מרק מלגאטוני הרבה יותר טוב בסעודת המילניום הי"ד.

ננה f

New member
ואתה בכלל מוכשר מאוד

וכנראה גם החבר לשעבר של אחותה של גיסתך. מה זה? השתגעת? מאיפה הבאת את הייחוס הזה -:))))

נוריתהה

New member
מרקים ממש ממש טובים

ננה-בר בנוה צדק. יופי של מרקים. (אני אוהבת מרקים)

ננה f

New member
כבר אמרתי לך פריזמן ש...

החתימות שלך לא משאירות אותי אדישה?
נדמה לי שלא. אז הנה אני אומרת. עכשיו אתה רק יכול לנחש... -:)

prizman

New member
תודה

למרות שלא זאת הייתה הכוונה. הדברים לפעמים מצויים במקומות הסמויים מין העין והמבין יבין.

ננה f

New member
אני

מתייחסת לכל השרשרת המפוארת, לא מדובר רק בחתימה האחת הזו, ואני לא מוציאה מהקשר. והאדישות או שלא, לא אישית. אכלת שוב בדוריס ת"א?

prizman

New member
אכלתי אתמול ב"בשר" החדשה.

היה ממש, אבל ממש מוצלח. את יודעת היכן הביקורת מופיעה.

נוריתהה

New member
לדוסטו שלום

אולי תתפלא אני לא רודפת אחריך. אני בפורום הזה כבר מספר שנים. קודם הייתי בניק הקודם שלי "אשה כחמה" , וזה כ - 3 חודשים אני "נוריתהה" כאשר כולם יודעים ששיניתי את הניק. (ולא כמו האדם שאני מכירה שמופיע ב 10 ניקים שונים בו זמנית, ולא רק זה הוא גם כותב ועונה לעצמו בניקים אחרים, ואותו האדם עשה את זה גם כאן, כדי לחזק את הטענה שלו). לא נכנסתי לויכוח שלך עם ננה f על אורקה, מסיבה אחת, שלא ביקרתי באורקה, וכשלי אין מה להגיד , אני שותקת. (אע"פ שאת דעתי השלילית על "מוסקט" במצפה הימים ועל "קימל" כבר כתבתי כאן, אך לא ראיתי שום צורך לחזור על זה שוב ושוב) לכן דוסטו, אם יש לך משהו להעיר על המרקים של ננה-בר, אנא עשה זאת כאן ואם אין לך מה להעיר על הנושא שכתבתי וסתם בא לך לריב, אז זה לא המקום. אבל אתה תמיד יכול לחזור לאותם הפורומים ולאותה קומונה שעדיין לא חסמו אותך (בכל אופן, לא בניק החדש שלך) ובאמת שאין צורך שתענה , לא כאן , לא במסרים ולא במייל.

ננה f

New member
אווו...../images/Emo12.gif

אההה... סו"ס הבנתי
אז עכשיו את בטח גם יודעת כבר, למה באמת נעלמתי משם. אני אוהבת מרקים אבל, ובדרך כלל, זו המנה הכי שווה להכין בבית. מרק זה דבר כזה ביתי, בשבילי. מחמם, מפנק, מערסל... ממלא, מלטף את הבטן מבפנים. את מרגישה איך החם הזה זורם לך במורד הגרון, בואכה מרום הבטן. ממלא אותה, מרגיע. מרגיע את הרעב שיצר הקור שבחוץ, הרעב של הגוף, מחמם את הרעב של הנפש גם. יוצר הבדלי טמפרטורות מענגים,בין פנים וחוץ. לטובת הפנים, הלוהטות עכשיו. אכלתי אתמול בבולגריה מתוקה אחת ביפו, מרק שקמבה ( מבטאים shkembe בהדגשת ה"be). טעם חדש ולא נרכש, לצערי. הוספתי שום ומהחריף חריף (כן,כן) בחיי שניסיתי. בכל כללי הטקס. השותף שההין לטעום, כמעט התהפכו מעיו וקיבתו כשהבין מהו המרק הזה.-:) בשולחן ליד ביקשו, מרק שקמבה, והידען שהזמין, הרשים את השלישיה ליד, זהו מרק מעיים. ובכן... זו גם דרך מאוד אסתטית להגדיר את המרק. אקזוטי הוא כן, טעים...? לא במיוחד. לא לי לפחות. ובכל זאת מרק. זהו נורית הה מה שיש לי לספר על מרקים. בבית. -:) דנתם כבר במרק הזנבות המרפא, מכמו מים לשוקולדה?

ננה f

New member
../images/Emo25.gif

ולהסתכן במנת הצלפות אסדיאמיות מגלומניות, אם כי מילוליות, נוספות? את מוחקת או לא? כי אני באה מהצד של המרקים, יו נו...-:)

למעלה