מרק

shlomifra

New member
www.my-israel.org../images/Emo91.gif כדאי לקרוא

שלום לכולם ! אני ממליץ על אתר מיוחד שנראהי מיועד ומדבר לכל אחת ואחד מאיתנו שהמצב בארץ מדאיג אותו ! I think we should all read it and even e-mail it to anyone we know,familly, friends and all who cares about Israel. Just wenn you get into www.my-israel.org click on leftern side to continue it in english Shlomi

היום ב-../images/Emo43.gif מתחילים לשיר

דלית כהנא היא השם החם ביותר בתחום הפיתוח קול בארץ, והיא גם המורה הפרטית של מתמודדי פרוייקט Y. היום ב-19:00 היא תתארח בצ'ט של פורום YTV ותספר קצת על העבודה שלה בפרוייקט, על איך כמעט ייצגה את ישראל באירוויזיון ועל המפורסמים שאותם היא מלמדת לשיר...
שולה חרמש, עובדת שנים עם נשים ועכשיו גם חובקת ספר חדש- "דרך חד סטרית" תתארח היום ב-18:30 בפורום שירה וכתיבה יוצרת. ניתן להשאיר שאלות לדלית ולשולה כבר עכשיו בפורומים.
ואם עדיין לא סיפרתם לשלמה ארצי איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים אז... כדאי להשפיע גם על הסיבוב השישי

Emc2

New member
זקן סיני חכם אמר פעם:

אם חיות לא מיועדות לאכילה, אז למה הן עשויות מבשר?

CosmikDebris

New member
חח זה תמיד מזכיר לי

שמעתי פעם ברדיו איזה תוכנית על טבעונות. המנחים התכלס צחקו על כל מי שעלה שם אבל זה משום מה נשאר לי חרוט בזיכרון: "Well our teeth were made sharp so we can eat animals" "right, just like out fingers were made the way they were so we can pul the trigger"

maya14

New member
זה כמו שתשאל..

אם בני אדם לא מיועדים לאכילה, אז למה הם עשויים מבשר?

Kibbutznic

New member
?why are you judging

why are you judging ppl that do eat meat? did anyony say anything about how you decide to live?
i just think that judging ppl is a bad idea...but thats only me​

Emc2

New member
אנשים אנשים...

בסדר.. עברתם לחו"ל... אבל למה לאבד את החוש הומור ביחד עם המעבר? :O

goni11

New member
ההורים השאירו דירה בארץ ?

זוג צעיר (נשוי), אחראי, אקדמאי ישמור לכם על הדירה, ישלם מיסים ויצפה לבואכם. בכל מקום בארץ.

למעלה