מרק
לחורף

תיקונים

אין בזה שום דבר חדש, וזה גם לא עשוי ברמה גבוהה, על פי הדיווחים. מייסון עשה משהו אחר: הוא הוציא audiobook של ספרו, דיסקים בהם הוא מקריא חלקים נבחרים מהספר שלו (לא הכל). זה מקובל בתחום המו"לות כבר כעשרים שנה. הדיסק שדברת עליו, ה"ביוגרפיה הקולית" אינה בביוגרפיה רשמית של הלהקה. הלהקה לא מעורבת בהוצאת הדיסק הזה. ולכן אין שום קשר בין זה לבין הקלטות ה-BBC.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אוף, עבדתי על סיכום שבועי

[ואחד מושקע] והכל נמחק לי.

One Echoe

New member
אוי, אני שונא שזה קורה לי.

מומלץ לא להשתמש בתגובה מהירה כאשר כותבים הרבה

One Echoe

New member
ישנן 2 אפשרויות,

להוספת תגובה בתפוז. הוספת תגובה מהירה, בה לא נפתח לך דף אינטרנט חדש וזה חוסך "מחשבה" לאקספלורר, וזה מן הסתם, יותר מהיר. והוספת תגובה מהירה, שהיא ההיפך.

מחפש קובץ ...

מחפש תמונה באיכות ממש ממש טובה (בגודל בערך של איזה 4 מגה בייט), של פינק פלויד דה וול\קינג קרימסון כדי שאוכל להגדיל אותה בחנות פוטו לפוסטר ענק, למישהו יש דבר כזה ?

../images/Emo32.gifשחזור מצעדי עבר../images/Emo124.gif

לקראת סיום השנה החולפת פורום מצעדים וביקורת מוסיקה גאה להציג לכם את הפרוייקט החדש שלו - שחזור מצעדי עבר שנתיים. בכל שבוע נציג לפניכם רשימת שירים וקטגוריות משנה מסוימת, ויינתן לכם שבוע שלם לדרג, ובסופו יוכרזו 50 הגדולים שאתם בחרתם + נבחרי השנה שלכם. השבוע נתחיל עם שנת 2000. בקובץ וורד המצורף להודעה זו מופיעים רשימה של 150 שירים שבלטו באותה שנה במצעדי העולם, ובארץ בפרט. עליכם לבחור 10 שירים מתוך הרשימה, כשאין חשיבות לסדר. ובנוסף עליכם לבחור אומן אחד בכל קטגוריה + שיר אחד מהרשימה שלדעתכם היה הכי גרוע באותה שנה. את הדירוג יש לשלוח אליי במסר. התוצאות יפורסמו בסוף שבוע הבא

הופעות שליחי הבלוז 10-11.11.05

10.11 (חמישי, 22.00): השליחים חוזרים לבארבי ת"א להצדיע לשתי אגדות הרוק הגדולות "הדלתות" ו"לד זפלין". 11.11 (שישי, 22.00): השליחים חוזרים לחמדת ימים בצפון לבצע את מיטב היצירות מכל האלבומים מכל התקופות של להקת "פינק פלויד" האגדית.

Sim§ MaN

New member
שלום.

אני מחפש תמונה מסויימת של פינק פלויד. זה פוסטר כזה. קיר שבור בצבעי שחור ורוד ויש משהו באמצע ששבר את הקיר כאילו. זה פוסטר ויש אותו על הקיר בבית ההדפסות בשינקין. למישהוא יש את התמונה פה במחשב ויכול להעלות לי לכאן? תודה.

אני מציעה

שמי שיש להם את התמונה יתקשרו אליך במסרים ותתאמו העברתה. אלא, כמובן, אם תרצה להרחיב את הדיבור עליה, לנתח אותה, וכיו"ב.

למעלה