מרק תירס

שייכת

New member
מרק תירס

שוב אותו מקום, אותה מסעדה שכבר חמש שנים נושקת לכנרת ועם אותו אדם אהוב ויקר שאוהב ומפנק כל כך... ובכל זאת, היום יש הרגשה אחרת, משהו ביננו עומד להשתנות, אחרי חמש שנים ביחד, משהו בשמש שחייכה היום גורם לי להרגיש אחרת... מול המראה מסדרת את התלתל האחרון ומוסיפה להופעה שלי עוד טאץ´ אחרון. הפעם ביקש ששם נפגש, כרגיל, בשעה חמש. עדיין לא ערב, והשמש לא קופחת פשוט שעה מופלאה למרק תירס בצלחת... ורגע לפני היציאה בודקת שוב את עצמי במראה מקווה שלא אתאכזב גם הפעם רגע לפני השקיעה... עם לב פועם במהירות שלא הכרתי, מגיעה למסעדה ושם רואה את אחותו מחכה... ההלם שאחז בי כשראיתי אותה... "בואי נכנס" - היא אמרה ושם סיפרה שלא יכל להגיע שרחוק הוא והיום לא יופיע, רק מרק של תירס הזמנתי, הלא בכל זאת, לא חגגתי... המשך יבוא...

שייכת

New member
חומוס-טחינה, צ´יפסלט...

"בואי נצא מכאן" - ביקשתי "והרי עדיין לא אכלת" - ענתה לי. "אינני רעבה, קצת עצוב לי בנשמה, חשבתי שהיום יהיה... יהיה יום מיוחד" - אמרתי ודמעות החלו לזלוג על לחיי "עדיין לא נגמר היום" - זרקה לי, ואני ברחמים עצמיים שקעתי בואי ונצא, נלך למקום אחר... אני מזמינה, מה את מעדיפה? שוארמה?? פלאפל?? יצאנו ביחד ואני עוד שותקת לא מעכלת, עצובה וכואבת, יד רכה את ידי מחפשת אוהבת... מנחמת... "שוארמה" אני מייד קופצת ואת ידי בחזרה משלבת. "חומוס-טחינה, צ´יפסלט??" שואל המוכר ומעיר אותי מחלומותיי "בואי ונשב" היא כמעט לוחשת באוזניי... המשך יבוא...

שייכת

New member
פונדו שוקולד...

"הוא אפילו לא התקשר" - אני מתייסרת ושוב, ידה אותי מנחמת: "הוא אוהב אותך, אין לו אחרת" וידה על גבי החשוף מטיילת... הסתכלתי בה פתאום בעיניים אחרות "היא?!" - זה לא יכול להיות.... "טוב, אני חושבת שסיימתי" - גמגמתי בהסמקה "אבל את עדיין עצובה" - כך לי אמרה "בואי, נלך לאכול משהו טעים ושוב, אני מזמינה" - אמרה. תוך כדי כך, כשבידי נגעה, ה"לא" המתבקש הפך ל"כן" מתרצה אולי הוא בכל זאת עוד יתקשר... אולי הוא יגיע, אולי זאת מזימה, ורק ידה על כתפי אותי מרגיעה... לאחר נסיעה לא קלה שחלפה לה לאחר מחשבות שאינן מרפות, נכנסנו למסעדה צרפתית מכובדת והיא בלי להתבלבל, מצביעה על הפונדו ובצרפתית מבקשת ועוד משהו היא אמרה לו למלצר... את זה לא הבנתי, "נו, קצת התעודדת?" - היא שואלת, "לא" - אני עונה לא מפוייסת ריח הפונדו עולה בנחיריי שוקולד... תמיד נחמה לכל צרה... ואנו כך אוכלת בשקט, נהנות מהמתיקות המרירה של השוקולד הנפלא והפירות לאט לאט נגמרים ושוב, ידה אל ידי מגששת... "את יודעת שאותך אני אוהבת, מהרגע הראשון שראיתי אותך..." היא בגילוי לב מפתיע... ואני, שותקת... מאובנת... משכתי את ידי מתוך ידה, לא ידעתי מה לומר לה לאחותו של חברי, שחשבתי שיהיה בעלי, היא אוהבת אותי?!... בחילה אחזה בי ורציתי לצאת, ולכן לפתע קמתי מבוהלת, "את לא אוהבת אותי?" - היא זרקה לי "אוהבת..." עניתי כך בשקט, "אז שבי" - היא מחייכת ואני מתיישבת. בהחלטה של רגע מחליטה לגמור הכל ומהר... והיא, מסתכלת עליי... ובעיניה אני רואה ניצוץ, ניצוץ של אהבה... כשעיניי לכודות בתוך עיניה אני נועצת את המזלג בתות האחרון שחמדתי ונשאר, התות הקשה והסרבן גורם לי להחזיר מבט אל הצלחת ומה אני רואה?! לא פחות ולא יותר טבעת.... מוקדש באהבה לקייייייייייייייייייייייייייייייייימת

../images/Emo140.gifפשוט.....

יפה , טוב שלא הייתי כאן בבוקר , כך שקראתי את שלושת החלקים בבת אחת :) אהבתי כל אחד ואחד מהם , כמו מנה המכוסה במכסה כסף , ולא נודע טעמו עד הביס האחרון . יפה מאוד

שייכת

New member
../images/Emo24.gif ו - ../images/Emo25.gif

לכוכבית, שלולי ופשוט אישה... אבל, איפה קיייייייייייייייייייייימת

נשית~37

New member
וואלה...

איזו ארוחה, שיחקת אותה שיוכי
. רוצים עוד! אני תמיד נשארת רעבה חחחחח

ואני אומרת... שזה ממש לא יפה...

להשאיר אותנו במתח! נו כבר... שייכת... מה ההמשך?

מקסיקני

New member
חחחחחחחחח מזל שלא נתנה לך מה-

חצי קילו זנגויל מסוכר.. שאת החשק מגביר.. לרמות של...משהו לא מוכר.. את המערוך זה יסעיר.. ואת אהבתכן יגביר... חחחחחחח גדול החומוס ציפס סלט... לאן לקחה אותך לואדי סלים? קיימת נעלמה היא משלשלת מהארוחה...חחחח

למעלה