מרק פטריות

timiהאחת

New member
מנהל
מרק פטריות

היי, כן מרק פטריות אני אוהבת לאכול בשיא החום, גם בחודשי הקיץ.

מצרכים:
2 בצלים קצוצים.
שלוש שיני שום שלמות.
2 סלסלות פטריות טריות.
4 כפות גדושות אבקת מרק פטריות.
מלח גס, פלפל שחור גרוס, פלפל שחור 4 עונות(הקומבינציה של הפלפל שחור נהדר).
לגרד אגוז מוסקט....לטעם.

ההכנה:
1. לטגן את הבצלים והשום עם שמן זית.
2. כשהבצלים מתחילים להזהיב,
מוסיפים את הפטריות והתבלינים
וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
3. להוסיף אבקת מרק פטריות, להוסיף מים רותחים עד גובה
תכולת המצרכים, ולבשל על אש קטנה
עוד רבע שעה עשרים דקות.

ובתיאבון.

ניתן להגיש את המרק בתוך לחמניה כפרית, להוציא את כל הלחם מבפנים ולהוסיף את המרק.
יש לכסות עם "המכסה" של הלחם למראה מיוחד.

דבר חשוב, כאשר מוסיפים את האבקת המרק יש לערבב היטב, היטב! לפני שמוסיפים את המים הרותחים.

מי שרוצה להוסיף 50 גר' חמאה בעת טיגון הבצלים ניתן כמובן.

 
למעלה