מרק עדשים - חייבת לחלוק איתכם

מרק עדשים - חייבת לחלוק איתכם

הריח גומר אותי ואני מחכה שזה יהיה מוכן. עשיתי היום מרק שקיבלתי מתכון חדש, עוד לא ניסיתי להכין אותו כמו שקיבלתי. והנה המתכון: להשרות 200 גרם עדשים ירוקים כל הלילה במים רותחים. אם אפשר להחליף מים עוד פעם אחת. עד שהעדשים יגמרו לשתות את כל כמות המים שהם רוצים ויתנפחו. לטגן בצל והרבה לשפוך מעליו את העדשים ולבשל 5 דקות. אח"כ להוסיף 2 לפתות או תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות (גדולות) לבשל עד שהלפת מתרככת ועוד 10 דקות. לתבל במלח, פלפל שחור, אבקת מרק בצל, מעט אבקת מרק עוף. להוסיף 200 גרם איטריות רחבות קצוצות (יש חבילות כאלה לקניה) ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות. בתאבון!
 
למעלה