מרק מיניסטרונה

דנייאלה

New member
מרק מיניסטרונה

מרק שהוא ארוחה שלמה בעיני, מכיוון שהוא מכיל כל כך הרבה, ומשביע... זהו שילוב של הרבה מתכונים שהתרוצצו אצלי, גיבשתי למשהו שאני מאוד אוהבת להכין, טעים, פשוט וממלא מאודדדד המצרכים: 2 בצלים בינוניים 3 קישואים חצי כרוב לבן קטן 1 קופסאת שימורים אפונה וגזר 1 קופסאת שימורים שעועית לבנה ברוטב עגבניות 1 קופסאת רסק עגבניות- גדולה כ- 3 כפות אבקת מרק עוף 1/2 כוס אורז חופן פסטה (כרבע חבילה) גבינה צהובה מגורדת ההכנה: חותכים את הבצלים לרבעים, אם הם גדולים אז לשמיניות את הקישואים קולפים ופורסים לפרוסות עבות את הכרוב חותכים לרצועות דקות מכניסים לסיר גדול את הבצל, קישואים וכרוב, ומוסיפים גם: שעועית, גזר ואפונה, רסק עגבניות ממלאים את הסיר מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים אבקת מרק ואורז. מבשלים עד שהירקות רכים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד כ 15 דק' מגישים עם גבינה צהובה מגוררת.
 

דנייאלה

New member
סלט כרובית

סלט כרובית מומלץ- קל להכנה וטעים: המצרכים: 1 כרובית קטנה 3 גזרים 4 בצל ירוק- רק החלק הירוק 3 כפות מינז מיץ מלימון אחד מלח+פלפל אופן ההכנה: לחתוך הכרובית לפרחים קטנטנים לגרד את הגזר לחתוך הבצל להוסיף את כל התבלינים לערבב היטב כדאי להכין כמה שעות לפני ההגשה, בכדי שכל הטעמים יתמזגו.
 

דנייאלה

New member
עוגת שזיפים

מתכון שקיבלתי לפני המוןןןןןן זמן מחברה לעבודה ורק עכשיו ניסיתי, ולא התאכזבתי: להשרות כחצי שעה: 12 שזיפי סנטה רוזה חצויים או חתוכים לרבעים [תלוי בגודל] שליש כוס סוכר 3 כפות ברנדי (או כל ליקר אחר) התערובת : 1 כוס סוכר חום 3 ביצים 200 גר' חמאה רכה 1 שמנת חמוצה 1 קמח תופח מיץ +קליפת לימון אופן ההכנה : מקציפים את הביצים (שלמות) מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף. מוסיפים את החמאה, השמנת, מיץ הלימון והקמח. *משמנים תבנית מס 26 ומפזרים סוכר.יוצקים את התערובת ומסדרים את השזיפים במעגלים- על כל התערובת אופים כ-45 דקות בחום בינוני
 

nicki3

New member
../images/Emo20.gifתודה על המתכונים דנייאלה, העתקתי

ואשתמש בהם. בעיקר המרק נראה לי שימושי מאוד בשבילי ומקורי.
 

Hun1

New member
איזה יופי של מאכלים../images/Emo140.gif

העוגה נראית משו משו...רק צריך לתת קרדיט לאהרוני משום שזה מתכון לעוגת שזיפים שלו. עשיתי אותה הרבה והיא תמיד תמיד מוצלחת. יום נעים.
 

yifatushc

New member
וואי, דניאלה! נראה מצוין

במיוחד העוגת שזיפים...חבל על הזמן!
תודה רבה על התמונות והמתכונים. אכניס למאמרים. יפעת
 

דנייאלה

New member
הקרדיט לאהרוני מכל ה../images/Emo23.gif

ותודה על העידכון כתבתי שקיבלתי את המתכון מחברה לפני המוני זמן כנראה שזה "ברח" לה...
 
למעלה