מרק אחי, אני מתגעגע

עומר י

New member
מרק אחי, אני מתגעגע

הלכת לי או יותר נכון נגזלת באמצע החיים, איפה אתה אחי, רק שוחחנו לפני שבועיים וכאשר חזרתי אליך אמרו לי שאתה בבית חולים. השם יקום דמך, כי מהיכן שהלכת לא חוזרים, וכל הידע שלך וכל יכולותיך הלכו לטמיון והם יחסרו לנו, האמן לי. לי תחסר מאוד, שלא לדבר על גלוריה הילדים והמשפחה. ליבי נשבר כאשר ראיתי את בנך הקטן עומד מעל הקבר ועיניו עגולות בתדהמה עיני תם - אינו מבין מדוע עליו לקבור את אביו, ואיך זה שאבא לא יחזור. כואב לי, זהו.

ערב טוב ושבת שלום חברים...

כרגע סיימתי להעביר את הציוד שלי לדירה החדשה. עייף מותש ובעיקר בוכה וכואב.ליבי נקרע לראות את ילדו הקטן של מרק עומד ליד הקבר.ולא מבין מה הולך בעצם. בכיתי הרבה היום היו המון אנשים אם מרק היה בחיים והיה רואה את כמות האנשים שבאו לחלוק לו כבוד אחרון.הוא היה מחייך את החיוך המפורסם שלו ואומר מה כל אלה באו בגללי. אבל מרק לא יכול לראות כי הוא הורד מתוךארון אל חלקת הקבר. אני מתגעגע אליו דיברתי איתו בבית הלוחם לפניי פחות מחודש. הוא ישב וצחק כהרגלו ישבנו ביחד בקפיטריה.ועישנו סיגריה. ומישהו בא אליו והתחיל לבכות על מצבו וכרגיל להתלונן. ומרק אמר לו קח את החיים בקלות בסופו של דבר הכל מסתדר. והנה היום לא הסתדר כלום מרק איננו איתנו ואנחנו כאן המומים ולא מאמינים.מוץ בכה כמו ילד קטן וגם עליו כאב לי מאד הוא ומרק היו צוות וחברים טובים כבר שנים.והנה הוא נשאר לבד במערכה.איבד את יד ימינו.ואצלי הדמעות לא הפסיקו לנזול.הייתה לי צמרמורת איומה בכל הגוף ברגע שכיסו את חלקת הקבר בחול.ואמרתי לעצמי זהו זה נגמר מרק לא יהיה יותר. כל מי שהיה שם הזיל דמעה כולם לא מאמינים.ואת זה יכול להעיד ידידנו עו"ד עומר יעבץ. אני זוכר שפעם לפניי כמה שנים הייתה לי בעייה והרמתי למרק טלפון בשעות הלילה כשהוא לא בתפקיד.והוא מיד בא ועזר לי תמיד היה על מי לסמוך.תמיד הייתה לו אוזן קשבת.והוא ניסה לעזור ולייעץ לכולם.כולם היו אצלו שווים.אני מדבר ויורדות לי שוב דמעות. | "משפחת פורום נכי-צה"ל בראשותי שולחת את תנחומייה הכנים למשפחת פורן .משתתפים בצערכם.מי יתן ולא תדעו צער. גלוריה תחזיקי מעמד ותהייה חזקה כולל הילדים. אנחנו איתכם תמיד. מרק פורן הלך מאיתנו.יהי זכרו ברוך... שיהיה לכולכם ערב טוב ...ושקט... שבת שלום...אלה שבדרכים סעו בזהירות... שמרו על עצמכם...ותעשו חיים... להשתמע... מקסיקני טעים...

למעלה