מרקים....

LILAC4EVER

New member
מרקים....

שלום לכם אני מחפשת מסעדה באיזור ת"א שיש בה מרקים.... והכוונה לא לשני סוגי מרקים בתפריט אלא מבחר נחמד ועשיר :) תודה

סוזאנה

יש מרק חרירה, מרק עם קישואים ממולאים בשר ומעליהם יוגורט, מרק קובה בדלעת/בסלק וכל מיני, וביקימונו היפנית יש כל מיני מרקים בסגנון יפני.

מיצמיצ69

New member
המרקיה ביהודה הלוי נסגרה

בשאר המקומות שאני מכירה אין יותר מ-2 מרקים ביום.... את יכולה לצלצל לאידלסון 10 בבן יהודה או בסניף החדש בדיזנגוף לשאול אילו מרקים יש היום... בחורף שעבר אכלתי שם אחלה מרק כרישה.

hajinjit

New member
בעניין המרקיה

בסוג של סכיזופרניה משעשעת נושאת "רוניטה" שביהודה הלוי גם את שלט המרקיה - שצוייר בשנית על קיר המקום בשבוע האחרון. האם המרקייה חוזרת לפעול בחורף?

../images/Emo13.gif

משעשע ונחמד. ואפילו יפה. דברי סניגוריה של גבר על גבר. לא מנהג נפוץ בעדתנו..... אני בכלל חושבת שדמויות מרתקות ניכרות באופן כתיבתו. ולצרכי חברותא ממש לא משנה לי אם בהופעתם ייראו נסיכי מונקו, או יידמו למשפחת הקופים. אדם ניכר ב מחשבתו,בדיבורו ובהליכותיו. זה האני מאמין שלי.

ד נ י ת3

New member
אגב מרקים:

איפה אפשר לאכול מרק בלחם? פעם היה בסטקטו בהרצליה. אבל הסטקטו נסגר. ומאז נורא בא לי מרק בלחם

פ ו ל ק ע

New member
טרי טרי - קלאם-צ'אודר בלחם

בפייר 23. עד סוף נובמבר, אח"כ הם סוגרים עד האביב.

אילילי

New member
מרק בלחם...

אז אני אתחיל את הסיפור מהסוף... אתמול אכלנו מרק בצל בלחם בגוש שבקבוץ הגושרים בעלי ואנוכי החלטנו שמזג האויר מחיייב מרק, ואם כבר מרק אז למה לא מרק בצל בלחם.. אז לקחנו את הילד ונסענו לצפון...אז מה אם גשם בחוץ...(ודרך אגב...בצפון היה מזג אויר נפלא) לא ממש ידענו לאן ובסוף הגענו להר בנטל. שהילד יראה נוף והיסטוריה וילמד משהו(הוא עכשיו בקטע של בנים עם מלחמות ונשקים אז הבונקרים שם ממש עשו לו את זה..) אז אם כבר בהר בנטל לא נשב ונאכל בקופי ענן? אז התיישבנו, קיבלנו תפריט ו...חיכינו...חיכינו..חיכינו...יותר מרבע שעה-והמקום לא היה מלא-בסוף אלינו לא הגיעה המלצרית אבל שמענו אותה אומרת לשולחן ליד שאת זה אין ואת ההוא אין אז קמנו והלכנו... אז אמרנו נמשיך צפונה...ידענו שבגוש יש מרק בצל בלחם כמו שרצינו אז נסענו. איך שנכנסנו קיבלו את פנינו בחיוך. אוטומטית עם התפריט קיבלנו קנקן מים קרים אפילו שלא חם בחוץ וזה כבר לא מחויב המציאות. האוכל היה חביב. לא מעולה אבל לא רע. המרק טוב רק דיי קטן אבל אין מה לעשות..זה הגודל של הלחם. הילד הזמין פיצה שהיתה בכלל לא רעה. החסרון היה שהמנות לא הגיעו יחד לשולחן. היתרון-איך שראו את קנקן המים נגמר ישר הביאו עוד בלי שנבקש אפילו. מבחינתי זה דבר קטן שעושה הרבה. קינוח סטנדרטי-עוגה חמה עם גלידה.. כמו שאמרתי-לא אוכל משגע אבל בהחלט תמורה טובה למחיר שלו ושרות מעולה. הדבר היחיד שהיה חסר לנו זה גשם בחוץ...

למעלה