מרקידים ויוצרים

• פותח הנושא igig
  • פורסם בתאריך

igig

New member
מרקידים ויוצרים

שאלה לי לכל הרוקדים היקרים ובטח כבר נמאס לכם לענות על שאלה זו מדוע מרקידים לא שמים ריקודים של מרקידים{יוצרים } אחרים כשאר הם מסוכסכים איתם או לא אוהבים אותם או לא אוהבים ריקודים מסויימים לדעתי גם אם המרקיד לא אוהב סליחה על הבורות זה לא הרוקדים צריכים להחליט מה אוהבים ומה לא

שאלה טובה

אפשר לומר גם כואבת...
אחת הסיבות שהמציאו את השם "רקדני אוניבסיטה" פה בפורום לכל מי שרוקד אך ורק אצל גדי ביטון, היא הסיבה שזה מה שקורה באוניברסיטה.וחבל, חבל מאוד. ללמד אותם שם במקדש הגדול באוניברסיטה, הס מלהזכיר, כמובן וכך אני ושכמותי למדנו רק דרך העתקה. לדוגמא, אביא מס' שמות של ריקודים שנרקדו אצל גדי רק בדיעבד, לאחר שהסתבר לו שהם כבר להיטים בחוגים אחרים. מתחמק משיגעון, סמל האהבה, את אותי שופטת,עוד נשוב ועוד רבים אחרים שבהרקדות אחרות אני נאלצת להעתיק.

ועוד משו

למרות שזה סותר בעליל את הדיעה שלי כנגד ריבוי ריקודים, אבל אני יודעת על לפחות 2 ריקודים יפהפיים שלא נרקדים,כי הם לא <בעיקר>נלמדו באוניברסיטה, מאחר ובאותה תקופה היוצר היה ב"קצר" עם גכ"ע ירום הודו.... < הייתי מציינת את השמות של הריקודים אבל זה היה "מסגיר" את היוצר ואין לי כוונה לגרום סכסוך..>

מיקi

New member
שאלה טובה !

והתשובה פשוטה בתכלית. ריקודי עם - יוצרים, רוקדים ומרקידים , זה קודם כל בני אדם, וככאלה, תמיד יש את ה... חברויות, "שמור לי ואשמור לך", פירגון הדדי. וגם את ה... יריבויות, כעסים, מריבות, "נקמות קטנות" - וגדולות. ולכן, ההחלטה של מדריך אם ללמד ריקוד מסויים, לא תמיד נובעת מהערכתו את הריקוד נטו !

למעלה