מרקו...

vizido

New member
מרקו...

ראיתם את הפרסומת המדהימה של בזק לטלכרט? איזה עבדוה יפיפיה וקריאטיב מגניב... איזה חברה הפקיה את הסרטון? עשו אותו בפלאש?

מדהימה????????????

מבזה, היא מילה מתאימה יותר לתאור הפרסומת הזו. המילה מבחילה אפילו קולעת יותר. זו לא פעם ראשונה שבזק עושה קופי פייסט עם קריאייטיב ירוד ונמוך (רק השסק הצליח קצת להתעלות מעל הסטנדרט).

דווקא אני אהבתי

בעיקר את הרעיון של השימוש במרקו וכן את האנימציה המשעשעת כי היא נורא מזכירה את הסדרה המקורית. השאלה היא כמה אנשים באמת זוכרים את הסדרה ולכמה אנשים היא עדין מדברת וחשוב מכך, האם היא מתאימה לקהל היעד של כרטיסי החיוג שהם משווקים. בכל אופן, סחה על הרעיון. מירן

dino_din

New member
נראה לך שיש מישהו שלא זוכר ?

אני בטוח שרוב הצופים יודעים על מה מדובר... ואכן פרסומת נחמדה. הרעיון ממש קולע.. דינו_דין.

פרסומת שנויה במחלוקת בגלל הנוסטלגיה

הרי שמרקו בשביל הדור שלי והדור היותר ישן , זה קלאסיקה סנטימנטלית ותמימה. מצד אחד, נכון זו פרסומת קולעת וחכמה. מאידך, הפרסומת הזו ממסחרת משהו תמים ואנושי וזה מה שעצוב לי כאן. אני גדלתי על מרקו ועל הדרדסים ועל הבית של דודלי, ולא הייתי רוצה שימסחרו עוד כאלו שמזכירות את תמימות נעוריי. בינינו, כמה דברים כבר יש שמחזירים אותנו קצת לתקופה התמימה והמקסימה שהייתה פה פעם??!!

@@oshra

New member
אני גם אהבתי

בעניין "כמה אנשים באמת זוכרים את הסדרה" מי שלא זוכר את הסדרה היא משודרת בימים אלה ממש מתחילתה בערוץ 1 או 2 מידי יום בשעה 14:00 או 14:30. היום בעידן הסלולרי אני חושבת שהפרסומת מיועדת בעיקר לגיל הצעיר -ילדים ולכן היא מדברת אליהם ביותר. ודווקא הרעיון של מרקו הוא רעיון מתאים הילד שמחפש את אמא שלו מוצא אותה בעזרת אפשריות החיוג של בזק.... רעיון יפה שנקלט טוב ונראה מצויין!

הילית*

New member
לדעתי הם פונים בפרסומת לאמהות

והאמהות דוקא מכירות את מרקו...

למעלה