מרקו!!!
H hitchhiker218 New member 5/7/07 #9 באנה איל אתה שטן! יוני, הנה קישור למרקו פולו בויקיפדיה: תהנה! http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%A7%D7%95_%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95 אגב, אם רוצים למצוא מישהו צועקים לו:"מרקו!!!" והוא אמור לענות:"פולו!" ניק וואריק אגב עשו את זה פעם
באנה איל אתה שטן! יוני, הנה קישור למרקו פולו בויקיפדיה: תהנה! http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%A7%D7%95_%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95 אגב, אם רוצים למצוא מישהו צועקים לו:"מרקו!!!" והוא אמור לענות:"פולו!" ניק וואריק אגב עשו את זה פעם
H hitchhiker218 New member 5/7/07 #18 כי אתה מלגלג יופי! אבל אני?.. אני כבר מזמן הספקתי להבין איזה מן טייפוס זדוני אתה.. עלי אתה לא תעבוד!! מוהעעע
כי אתה מלגלג יופי! אבל אני?.. אני כבר מזמן הספקתי להבין איזה מן טייפוס זדוני אתה.. עלי אתה לא תעבוד!! מוהעעע
י יוני יוני היחיד New member 5/7/07 #11 אע??????? ../images/Emo12.gif אהה רגע... זה קשור לרוקי אולי???
H hitchhiker218 New member 5/7/07 #17 בריאות אתה צריך לאחל רק למנהל היקר שלנו... באמת רק בריאות אני מייחלת לו.. אחרי שאני אגמור איתו הוא יזדקק לה נואשות!
בריאות אתה צריך לאחל רק למנהל היקר שלנו... באמת רק בריאות אני מייחלת לו.. אחרי שאני אגמור איתו הוא יזדקק לה נואשות!
M Marg H New member 5/7/07 #23 הקשר של ה- "מרקו פולו"... אני בטוחה שאם משהו שלא מהפורום נכנס הוא בטוח שנפלתם על בשכל... אבפילו את יוני בילבלתם! יוני, אם עדין לא הבנת, תקרא את ה"התפקדות יולי" של אביה. שורה ראשונה ותבין את הבדיחה... חפרתי...
הקשר של ה- "מרקו פולו"... אני בטוחה שאם משהו שלא מהפורום נכנס הוא בטוח שנפלתם על בשכל... אבפילו את יוני בילבלתם! יוני, אם עדין לא הבנת, תקרא את ה"התפקדות יולי" של אביה. שורה ראשונה ותבין את הבדיחה... חפרתי...
H hitchhiker218 New member 5/7/07 #27 אני אומרת לך! איל על קראק! הוא על סמים! או שפשוט היצר הזדוני שלו גובר והוא מנסה להטירף לי ת'מוח! תהיי בטוחה יקירתי, הבן אדם הזה ישלם!(אפקט של צעקה והד מאחורה )
אני אומרת לך! איל על קראק! הוא על סמים! או שפשוט היצר הזדוני שלו גובר והוא מנסה להטירף לי ת'מוח! תהיי בטוחה יקירתי, הבן אדם הזה ישלם!(אפקט של צעקה והד מאחורה )
H hitchhiker218 New member 5/7/07 #7 שקר וכזב! מצאת לך תחביב חדש אני מבינה! לעצבן את אביה... חחח אתה מותח את החבל יותר מדי איל! לא אסלח ולא אשכח!
שקר וכזב! מצאת לך תחביב חדש אני מבינה! לעצבן את אביה... חחח אתה מותח את החבל יותר מדי איל! לא אסלח ולא אשכח!