מרקוס סמארט DPOY

myway23

Active member
Marcus Smart received 257 points overall and 37 first-place votes. Suns forward Mikal Bridges finished in second place with 202 points (22 first-place votes) with Jazz center and three-time DPOY Rudy Gobert in third place with 136 points (12 first-place votes). Overall, seven players received at least one first-place vote.

Smart is the first guard to earn the honor since Gary Payton in the 1995-96 season. He’s also the second player to win the award with the Celtics, joining Kevin Garnett (2007/08).

לדעתי סופר מוצדק אבל את האמת אני מופתע כי לא חשבתי שהוא יקבל, בד"כ זה הולך לסנטרים \ פורוורדים

Rapgamer

Well-known member
זה חלק מהקייס. דיברו הרבה על "למה גארדים לא זוכים בתואר" וזה תרם לזכייה של סמארט. יחד עם עונה פצועה של דריימונד ויחסית שקטה של יתר המועמדים הבכירים.

Krit123

Well-known member
ראוי. המון זמן לא זכה גארד והם בדרך כלל נשכחים בתמונה הכוללת, במקרה שלהם קשה לאמוד את התרומה במספרים. החסרון של רוב-וויל בשלב מאוחר של העונה והמוניטין של סמארט עזרו לו לחתום את העסק. לא היה אכפת לי לראות את ברידג'ס זוכה כי קצת מוזר שיצאו בידיים ריקות מבחינת הפרסים, לפחות איך שאני דירגתי בשאר בקטגוריות.

למעלה