מרצ - עדכון 47
P pelegs New member 25/4/03 #3 אני מסכים זה סתם אינטרסים של ראשי העיריות/הרשויות ומקורביהם, ובכלל כמו שבת"א יש צפון ודרום ככה אף אחד לא יפגע בחינוכם של בני גבעת שמואל החביבים. לא יתחילו לזרום אליהם "דרומים מלוכלכים", בערך כמו שאותם "דרומים" לא מגיעים לצפון ת"א.
אני מסכים זה סתם אינטרסים של ראשי העיריות/הרשויות ומקורביהם, ובכלל כמו שבת"א יש צפון ודרום ככה אף אחד לא יפגע בחינוכם של בני גבעת שמואל החביבים. לא יתחילו לזרום אליהם "דרומים מלוכלכים", בערך כמו שאותם "דרומים" לא מגיעים לצפון ת"א.
A Alexco New member 25/4/03 #4 פלג ונעמן זה לא העניין כמו הדרך שבה העבירו אותו... זה לא צריך להיות מחטף. דברים כאלה צריך לעשות לאט ובהדרגה, עם הסכמת התושבים.
פלג ונעמן זה לא העניין כמו הדרך שבה העבירו אותו... זה לא צריך להיות מחטף. דברים כאלה צריך לעשות לאט ובהדרגה, עם הסכמת התושבים.
D doresh shalom New member 26/4/03 #5 דווקא אתה... דווקא אתה שלומד בעירוני ד (בית ספר "צפוני" מובהק) וכל הזמן מדבר על האינטגרציה וכמה "דרומים" יש בבית הספר שלך אומר שאין "דרומים" בצפון ת"א
דווקא אתה... דווקא אתה שלומד בעירוני ד (בית ספר "צפוני" מובהק) וכל הזמן מדבר על האינטגרציה וכמה "דרומים" יש בבית הספר שלך אומר שאין "דרומים" בצפון ת"א
P pelegs New member 26/4/03 #6 "כל הזמן" אני אומר שצריך להעלות את רמת החינוך בכל בתי הספר, ולא לנסות לשחק עם אינטגרציה. אין לזה שום קשר למה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי.
"כל הזמן" אני אומר שצריך להעלות את רמת החינוך בכל בתי הספר, ולא לנסות לשחק עם אינטגרציה. אין לזה שום קשר למה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי.