מרצ והקהילה

גידי@

New member
מרצ והקהילה

מרצ ידועה כמפלגה התומכת בקהילה ההו-לסבית אמש בפתיחת שבוע הגאווה בחיפה מטעם הפורום החיפאי לא היה נציג אחד של מרצ (הוזמנו שריד ווילן. הם לא טרחו להגיע בעוד שינוי יוצגה ע"י שר וח"כ. זו בושה למרצ ופספוס גדול כך לךא נצבור קולות במאבק על הקהעלה ! יש אומרים שהיו התחייבויות ודמות גם לפריצקי היו והוא בכ"ז בא! זה נראה כזלזול ואם מרצ לא תתעשת זה יעלה לה ביוקר !

iceviper

New member
צודק!

הייתי מצפה ממרצ להראות נוכחות להבא,ושלא יעזו לחשוב שהקהילה ההומו-לסבית נמצאת בכיסם,כי אחרת נשלם על זה.

אם הייתי יודע על זה הייתי בשמחה

מגיע. אני חניך של נוער מרצ בסניף מרצ בחיפה. מצטער על מה שקרה. בכל מקרה, בעוד יומיים יהייה מצעד הגאווה. אני מארגן שם את נוער מרצ ואני ועוד כמה חניכים יהיו. גם הצבעים שלנו, שהיא תנועה של גאים שקשורה למרצ, תצעד במצעד. תהייה למרצ נוכחות גדולה ואני מקווה שגם הצעירים והסטודנטים יהיו. חג גאווה שמח!!

מטרניך

New member
כדאי שתעשו קצת עבודה בכפרי הגליל

בין הערבים. יש שם הרבה הומואים שסובלים נוראות. תהיה לך שם הרבה עבודה, סוף סוף תוכל לעשות משהו חיובי.

הצבעים שלנו התחילו עם ההומואים

הפלשתינים שפורז רוצה לגרש אותם לראשות. שלחו לו מכתב. גם יו"ר התנועה נמרוד ברנע שלח לו אם אני לא טועה. הצבעים שלנו גם עזרו לערבים שנותנים שירותי זנות בפארק החשמל בת"א. מה קורה בכפרי הגליל? אשמח לדעת.

אשרת

New member
במקום לדאוג להומואים הפלסטינים,

יהיה זה ראוי יותר אם תדאגו קודם כל לאלה שגרים איתכם. להומאים של ערביי ישראל.

ליליxx

New member
נכון. לכן, אם כל הכבוד לטענותיכם

(אם יש) כלפי הציבור והממסד הישראלי בתחום הזה, ניראה לי שהם הרבה יותר יפיקו תועלת ממאבק לקידום הלגיטימציה בתוך הציבור שלהם, גם הערבי בארץ וגם בשטחים. אני מנחשת ששם הם חשים יותר מצוקה, נידוי ודחיה. מה דעתך באמת על מצעד גאווה בעיר ערבית בארץ? נגיד באום אל פאחם, לדוגמה, גם כדי לאזן את ההפגנות הלא הכי צבעוניות ועליזות, לאחרונה?

ליליxx

New member
אם באמת תבאו אז אולי גם אני אצטרף

גם להזדהות וגם לראות אותך? האם אוכל לזהות אותך על פי גלימתך השחורה?

מטרניך

New member
מה זה לווייה? חוץ מזה את רוצה

ש'ידידינו' יזהו אותי ממרחק? בינינו אום אל-פחם מקום די יפה. אך הייתי מעדיף לנסוע לשם עם וויזה. כשיהיה שלום והם יהיו עיר ואם בפלסטין ויזמינו אותנו לנגב חומוס בלי לעשות בנו לינץ'.

ליליxx

New member
העובדה שלא יתקבל מעידה על הצורך בו

למיטב הבנתי, מצעד הגאוה אינו רק פסטיבל וחגיגה למשתתפים, אלה גם צעד של מחאה הבא לקדם מטרה מסויימת. מה הטעם לעשות צעדים למען לגיטימציה וקבלה להומאוים במקומות בהם בין כה וכה יש קבלה והמצב טוב יחסית, ולפסוח על מקומות בנהם הבעיה חמורה? מה כבר עשיתם בכך ש"הצלתם" כמה הומאוים מגורלם ברשות הפלשטינאית והפקרתם את כל היתר? אם תעשו פעולות באוכלוסיה הערבית ותשנו בכך משהו, הצלתם הרבה יותר וגם שיפרתם את כלל האוכלוסיה שם (שהרי ליברליות מתבטאת גם ביתר תחומי החיים). על תשכח שגם תחילת הפעולות למען ההומואים גם כן לא יתקבלו טוב בארצות וערים שהיום נחשבות מהליברליות ביותר בעולם, הרבה בזכות אלה שעשו, למרות ודווקא(היה לא מזמן סרט בטלויזיה עם ז'ון הרט, ראית?). ומצבכם השפיר היום ממש בזכות חלוצים אלה! שאלת תם: האם לא זאת היתה אחת הסיבות למצעד בירושלים?

מטרניך

New member
כפי שהספקתי להכיר את 'מלך המשיח'

ההומואים הערבים וזכויותיהם מעניינים אותו פחות מהאפשרות לנגח את 'ממשלת הימין'. בכלל הוא חושף את כל הגזענות של השמאל שנקודת ההנחה שלו שהערבים הם עם פרימיטיווי שאי-אפשר לדרוש ממנו לכבד זכויות אדם ונורמות מקובלות בעולם התרבותי. זאת אגב גזענות אופיינית לשמאל בכל העולם הסבור, למשל, שזה ששחורים רוצחים שחורים או ערבים רוצחים ערבים זה בסדר, אבל אוי ואבוי אם אמריקה או ישראל יעשו משהו שלא מוצא חן בעיניהם.

Deathatred

New member
כל הכבוד לערבים ההומניסטים

העיקר שכ"ך תולשת להם כמה שלטים אתם כועסים, אבל אם ערבים עושים את זה אז זה בסדר. אין ספק שאם חברי כ"ך היו ערבים, הייתם תומכים בהם, מצדיקים אותם וקוראים למדינה להיכנע לתביעותיהם.

Azazel

New member
וזו בדיוק הסיבה שהוא חייב להתקיים

שם! לשבור את התרבות הערבית ההומופובית!

מרצ הכניסה את ההומוסקסואל

המוצהר הראשון בכנסת, חברת מועצת העיר ת"א לסבית וחבר מועצה הומוסקסואל מוצהר למועצת העיר ירושלים.

למעלה