מרצ - העדכון השבועי

Alexco

New member
מרצ - העדכון השבועי

אלה שנרשמו לרשימת התפוצה של מרצ מקבלים מדי שבוע לאימייל עדכון על פעיליות מרצ וכדומה. חשבתי - למה לא להקל על חבריי מנוער מרצ, ולהעלות את העדכון לפורום החביב עליהם הלוא הוא כמובן פורום נוער מרצ. אני לא חושב שמישהו פה יתחיל וויכוח על האם מדובר פה על נושא רלוונטי למרצ או לא ואם אתם מתפלאים על אורך ההודעה הלא נחוץ הזה, זה פשוט כי האצבעות שלי החליטו להיות היפראקטיביות פתאום, ובשיתוף עם המוח שלי שלא ממש מתפקד לקראת 2 בלילה, יוצא שאני כותב הודעה ארוכה ארוכה ומלאה בשטויות. העדכון, דרך אגב אם זה מעניין אתכם, מצורף להודעה זאת (ולא אחרת) כקובץ HTML לנוחוייתכם. חג שמח! (אני יודע שאין חג, אז מה? אסור לברך?)

Alexco

New member
מ ק פ י ץ

דרך אגב תגידו אם אתם רוצים שאני אשים לינק לעדכון כל שבוע או להשאיר את זה בגדר שטות חד פעמית?

איזה קטע, אלכס

בדיוק סיימתי לשלוח לרשימת תפוצה של "הצבעים שלנו" את עדכון השבוע האחרון בתנועה, ובאתי לשים גם פה, ו... הנה גם אתה שם דברים כאלו
אז בבקשה, זה מה היה השבוע ב"צבעים שלנו": השבוע עמדו הפעילויות בשני סניפי התנועה בסימן הבחירות המתקרבות למועצת התנועה ותפקיד יושב הראש. אני מזכיר: חברים בתנועה המעוניינים להתמודד למועצה או לתפקיד היו"ר מתבקשים להגיש את מועמדותם לאחר מחברי ועדת הבחירות, או ישירות באי-מייל ליו"ר הועדה אלכס קון: [email protected] בסניף חיפה (ימי שני, 19:30, שפירא 5, הדר) התקיימה הצבעה על נושא סדרי הבחירות ולאחר מכן פעולת הדמוקרטיה: "הדרך לפעול, הכוח לשנות". בסניף תל אביב (ימי רביעי בשעה חדשה, 18:00, פינסקר 25) התקיימה הצבעה ארצית על השינויים והתוספות שהוגשו לתקנון התנועה כפי שנשלח אליכם באי-מייל (חברי תנועה שלא נכחו בהצבעה קיבלו את האופציה להצביע באי-מייל, אלו מכם שעוד לא החזירו את הצבעתם לצבעימייל מתבקשים לעשות זאת בהקדם האפשרי). לאחר מכן התקיימה פגישה נוספת של החודש הפוליטי בתנועה עם איתי פנקס, יושב ראש פורום גיאות במרצ, ומתמודד על חברות ברשימת המפלגה למועצת עיריית תל אביב. בשיחה סיפר פנקס איך התחיל את הקריירה הפוליטית שלו, וסיפר על פעילותו באגודת ההומואים, הלסביות, הבי והטרנס בישראל, בפורום גיאות ובמרצ. כמו כן ענה פנקס לשאלות בנושאים שונים, החל מדיעותיו הכלכליות ומדיניותו בנוגע לפינוי אשפה וכלה בעמדותיו כלפי גירוש ההומואים הפלסטיניים. ועוד כמה הודעות:
ישיבות מועצת התנועה מתקיימות נכון להרגע בימי ראשון. חברים המעוניינים להשתתף בישיבת המועצה מוזמנים לפנות ליו"ר המועצה אביב נטר באי-מייל או בטלפון, כדי לתאם הגעה ולקבל את שעת הפגישה.
בתחילת חופשת פסח יתקיים בפארק הירקון בתל אביב פיקניק גאווה של ועד נוער סניף תל אביב של האגודה, ובמסגרתו תתקיים תחרות בישול "הכי טעים שיש" לכל ארגוני הנוער הגאים בארץ. הנושא שאיתו נרשמה התנועה לתחרות הוא "פלורליזם בצבעים" - מאכלי עדות שונות בצבעים שונים. אם יש לכם רעיונות למאכלים כאלו, מתכונים, נורא רוצים לבשל, או בעלי רעיון מקורי להצגה מקורית של הנושא, צרו קשר עם הצבעימייל.
דרוש אתר אינטרנט! מי מכם שבעל היכולות הטכניות והגרפיות, יחד עם רוח ההתנדבות, או מכיר מישהו (או מישהי כמובן) כזה, מוזמן לפנות אליי להדרכה כללית על נושאי האתר.
חברי תנועה המעוניינים לקבל מידע גם באייסיקיו וטרם מילאו בטפסי החבר את מספרם, מוזמנים לשלוח לצבעימייל את המספר. עד כאן להשבוע, יותם סואץ דובר תנועת "הצבעים שלנו" נוער גאה למען שוויון ומיעוטים

למעלה