מרצ או שינוי?

מרצ או שינוי?

תמיד הצבעתי ל"עבודה". הפעם אני לא מסוגלת. לא מספיק יודעת על מצנע(למרות שעושה רושם בסדר), אך לא סולחת על הרחקת ביילין ויעל דיין. מר"צ קרובה לי בהשקפותיה המדיניות בעיקר. שינוי קורצת לי בגלל החסך הגדול בשחיתויות שם. ממש על קצה המזלג, ועדיין מתלבטת.

מרצ

8 קולות יש בסקרים וזה טוב! אולי איתך ניהיה 9 או מי יודע 10 שינוי ממש לא הם אולי הכי פופולרים הבחירות הקרובות אבל תמיד צצו המפלגות האלה של הטרנד המרכזני וחסר ההבאה שהיתפרק בזמן כהונת הכנסת לאחר הבחירות(מיפלגת המרכז מי שזוכר,עכשיו שינוי ובעצם כל מערכת בחירות יש רשימה פופולרית שמיתפרקת בסופו של דבר האם אתה רוצה לבזבז את קולך על משהו לא יציב?) לשינוי אין מצע מדיני שזה בין בדברים הכי חשובים בתקופתינו http://www.ason.co.il/boa/

iceviper

New member
את צריכה לשאול את עצמך...

האם את מוכנה למשכן את הקול למפלגה שמבטיחה הרים וגבעות,שהמצע שלה נמנע בעקביות מלדון בעניינים שעל סדר היום בצורה רצינית,ושההישג הגדול ביותר שלה יהיה ממשלה חילונית,או שאת מעוניינת לתת את קולך למפלגה שכבר הוכיחה עצמה פעם אחר פעם בעשייה מרשימה בעוד שישבה באופוזיציה. מדוע לא שינוי? על כך תוכלי לקרוא באתר מרצ. מדוע כן מרצ? זו מפלגה שפונה לכל מגזרי האוכלוסיה,איננה מרימה רק את דגל המאבק בכפייה הדתית אלא בעיקר את הדגל החברתי-ודואגת באמת למעמד הנמוך ומעמד הביניים.

iceviper

New member
את צריכה לשאול את עצמך...

האם את מוכנה למשכן את הקול למפלגה שמבטיחה הרים וגבעות,שהמצע שלה נמנע בעקביות מלדון בעניינים שעל סדר היום בצורה רצינית,ושההישג הגדול ביותר שלה יהיה ממשלה חילונית,או שאת מעוניינת לתת את קולך למפלגה שכבר הוכיחה עצמה פעם אחר פעם בעשייה מרשימה בעוד שישבה באופוזיציה. מדוע לא שינוי? על כך תוכלי לקרוא באתר מרצ. מדוע כן מרצ? זו מפלגה שפונה לכל מגזרי האוכלוסיה,איננה מרימה רק את דגל המאבק בכפייה הדתית אלא בעיקר את הדגל החברתי-ודואגת באמת למעמד הנמוך ומעמד הביניים.

Asaf p

New member
כדי שתביני איפה את עומדת מבחינתי

אני בתור אחד שמצביע ומייחל לנצחונו של שרון והימין בבחירות האלה , אני אעריך אותך יותר אם תצביעי דווקא למרצ השמאלנית ולא לשינוי.

Asaf p

New member
שינוי היא מפלגת אנטי, וההשלכות של

הצלחתה לטווח הארוך הן הרסניות לחברה הישראלית המגוונת והמסוכסכת במילא. אני מעריך יותר אנשים שמצביעים בגלל שהם מאמינים במישהו ולא באנטי מישהו.

nonick2k2

New member
את לא סולחת על הרחקת ביילין ויעל

דיין - ורוצה להצביע שינוי? הם נמצאים ברשימת מר"צ - אם לא ידעת! ולפי הסקרים יש למר"צ עכשיו 9 - 10 מנדטים! ביילין במקום 11! בעזרתך אנו נכניס את ביילין. אבל הצבעתך לשינוי רק תרחיק את מימוש דבר זה! לכו הצביעי מר"צ!

blackcat2

New member
שינוי מדברת הרבה אך עושה מאד מעט

שינוי מדברת הרבה אך עושה מאד מעט. שינוי אומרת כי תומכת במעמד הבינוני והיא נציגתו אבל היא מצביעה ללא היסוס בעד תקציב המדינה וזה למרות שהיא יושבת באופוזיציה ונדרשת להציב ביקורת בשל מיקומה. שינוי אומרת שהיא מתנגדת לכפייה הדתית אבל נמנעת מהצבעה על תקציב משרד הדתות וזה למרות שהיא באופוזיציה ולכן אינה מחויבת להסכמים קואליציונים התובעים ממנה פשרות. שינוי אומרת שהיא תומכת במילואמינקים אבל הגישה 0 הצעות חוק למענם, התנגדה להצעת חוק של מרצ למתן תגמול לנשות מילואימניקים, ואף הצביעה בשנה שעברה והשנה בעד הארכת שעה- תיקון חוק שירות מילואים. די לנו עם השקרים והשחיתויות- רק מרצ

כמה חוקים חוקקה מרצ באופוזיציה?

מדוע מרצ התנגדה לטיסות אל על בשבת? מדוע מרצ התנגדה לנישואים אזרחיים? מדוע מרצ התנגדה לייבוא בשר לא כשר? מדוע בחרה מרצ בקמפיין להשמיץ את שינוי במקום לספר על עצמה והאם זה מוסרי?

blackcat2

New member
שאלה לי אליך ../images/Emo35.gif

שאלה לי אליך, למרות שהופיעה מעל חשוב לי להפנות אותה אליך. למה שינוי אומרת כי תומכת במעמד הבינוני והיא נציגתו אבל היא מצביעה ללא היסוס בעד תקציב המדינה וזה למרות שהיא יושבת באופוזיציה ונדרשת להציב ביקורת בשל מיקומה
למה שינוי אומרת שהיא מתנגדת לכפייה הדתית אבל נמנעת מהצבעה על תקציב משרד הדתות וזה למרות שהיא באופוזיציה ולכן אינה מחויבת להסכמים קואליציונים התובעים ממנה פשרות
למה שינוי אומרת שהיא תומכת במילואמינקים אבל הגישה 0 הצעות חוק למענם, התנגדה להצעת חוק של מרצ למתן תגמול לנשות מילואימניקים, ואף הצביעה בשנה שעברה והשנה בעד הארכת שעה- תיקון חוק שירות מילואים

iceviper

New member
הרבה.יותר מ-20.

מרצ לא התנגדה ולא נעליים-מאיפה הבאת את זה? ואולי אתה רוצה שמרצ תלבש על עצמה תחפושת של הקוזקים של החילוניות,סטייל שינוי,במקום להעדיף חקיקה בדרכי שלום? זה מה שמפריע לך? מרצ התנגדה לייבוא בשר לא כשר? יש לי שלוש מלים להגיד לך: "רשת טיב טעם". חלק זעיר של קמפיין מרצ התבסס על תקיפת שינוי,צר לי להרוס לך את הקונספציה.שאפנה אותך לסרטוני הבחירות של מרצ?

תצביעי למרצ

אם תצביעי עכשיו למרצ תכניסי בגאווה את ח"כ חוסניה ג´בארה לכנסת. אולי חברי הפורום יספרו לך כמה הם מוקירים את ח"כ ג´בארה.

למעלה