מרצפת מספר 2

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
מרצפת מספר 2

עכשיו תבינו מאין נבעה השאלה של הסטנסיל (למרות שלא רק פה זה קרה לי,גם על עץ ועוד) הפרפר השמאלי העליון , נמרח מעט , נצלתי את זה וקצת "סדרתי" אותו. סה"כ אני לא מרוצה מהתוצאה . בהתחלה הרקע היה ירוק בהיר ואח"כ הוספתי עוד צבע ועוד צבע. היה לי חבל סתם לזרוק והנה התוצאה הסופית.

psa

New member
ביאטריס ,תודה ,לא משהו אבל לא נורא.

איך אומרת המשוררת שלנו -אביבה -אם לא מנסים לא יודעים

שמיימית

New member
אותי מענין החיפושיות..את ציירת?

ונראה לי יש לנו את אותה שבלונה של פרפרים אולי צריך להשתמש בפחות צבעים?

psa

New member
שמיימית

השתמשתי במינימום צבע השבלונה מאוד דקה . בקשר ל
, הרי התייאשתי מהשבלונה , השתמשתי בציור מודפס במדפסת,גזרתי ,הדבקתי והנה פתרון חלופי. הפרפר הימני -לא תאמיני ,זה פרפר מודפס רק עם קווי מתאר, גזרתי ,הדבקתי , צבעתי את החלקים עם אקריליק וגואש. לאחר מכן עברתי על הקווים עם לורד פרמננט. המרצפת עכשיו עוברת תהליך של לקה .

שמיימית

New member
בקיצור עבדת עלינו אההה ../images/Emo8.gif יפה

יש לי את השבלונה והיא באמת דקה טרם ניסיתי אותה האמת אולי אגש לנסות על דיקט .... אולי לא

psa

New member
אשאיג ,איזו זריקת עידוד ,תודה../images/Emo140.gif

psa

New member
פשוט שמה בגינה ,

לא יודעת סופית מה יהיה איתן. בהתחלה חשבתי להכין איתן מן שביל כי ממילא יש לי אותן כשביל , אך הם מכוערות ללא כלום .אלה המרצפות שנשארו מהבנייה .רק נראה לי חבל לדרוך עליהן. ניקיתי אותן עם ליטרים של חומר ממיס אבנית. חוץ מזה אני מתנסה בכל מני טכניקות והמשטח שלהם קל לעבודה. לא שמתי חומר מקשר. ערבבתי צבע עם דבק נגרים ופלסטי.

Noga222

New member
בעיניי..

זה מאוד יפה. הבעיה היחידה שיש כמה סגנונות. תנסי אולי לתחום את השמש בשחור ואולי לצייר עליה בהתאם. לדעתי זה ייתן קו אחד. ובכל מקרה זה מאוד יפה בעיניי!!!

psa

New member
נוגה , את צודקת ,אבל כבר התחלתי

ולא רציתי לזרוק. עם השמש חשבתי גם לתחום אותו והתחרטתי.כעת קצת מאוחר כי יש עליו לכה. מצד שני עם לורד שחור אולי אפשרי ואח"כ למשוח עוד לקה. תודה בכל אופן.

psa

New member
נגה וכולן , אני צריכה את דעתכן

הכנה בלבד!!! עשיתי שידרוג , מה עדיף הקודם או זה? גם אם תגידו לא את זה ולא את זה זה בסדר . אין לי בעייה להכין משהו אחר לחלוטין. סה"כ זה בא מתוך הנאה בלבד. תודה

שמיימית

New member
נראה יותר נקי בלי השמש שהיתה

ובכלל צריך שיהיה רקע אחיד לי זה נראה בהתחלה כמו דיקט שניסת עליו כל מיני דברים שהתחשק כמו שמישהי העירה פה צריך שיהיה אחידות זה יוסיף תעשי אולי עוד חיפושיות או משהו ירוק למעלה

למעלה