מרצ'נדייז של בונג'

inbal287

New member
מרצ'נדייז של בונג'

בארץ... יש מאיפה להשיג? ובכלל, יש לכם איזשהו מרצ'נדייז של בונג'? אם כן, מאיפה קניתם אותו?

sharon0374

New member
דברים

טוב אין לי כבר כל כך הרבה (פעם היה לי המוןןן) - חוץ מכל הדיסקים כמובן: מלא פוסטרים לונגים כובע (אחותי הרסה לי אותו) חולצות (הלכו לאיבוד עם השנים ואחת נגנבה ביחד עם כל התיק שלי ב"ליל אהבה בצמח" לפני שנייייים) כתבות ישנות כולל מלא תמונות שאספתי בול של בונג' סיכה השרשרת DVDים והיו ויש עוד כל מני דברים אבל אני לא זוכרת כרגע... בכל מקרה את כל הדברים קיבלתי או קניתי כבר ממזמן אז זה לא רלוונטי להגיד לכם מאיפה.. אני יודעת שאחותי אמרה לי שהיא ראתה פוסטר של בון ג'ובי בקריון ב"הפנינג"

Lovable Stray

New member
אפשר לקנות דרך EBAY

למי שיש ויזה... יש שם דיי הרבה דברים מגניבים
לי יש רק 8 סיכות שקניתי בלונדון... לא ממש אוספת.

loving angel

New member
ווואוו ../images/Emo6.gif

כמה דברים שהיו לי...ועדיין יש לי את כל התמונות שאספתי שלהם (התחלתי ב93) רוב הפוסטרים נהרסו,בגלל שכל הזמן שיניתי את המיקום שלהם =\ יש לי עדיין דגלים שלהם שקניתי אותם מדיזינגוף סנטר,יכול להיות שעדיין משווקים שם דברים שלהם לא בטוחה....וכל הדיסקים כמובן

T w e n t y 4

New member
אז ככה..

הרבה פוסטרים יפים יפים! דיסקים כמובן.. קופסא הכי מגניבה שיש בעולם שעשו לי .. שמסביב יש תמונות של בונג' ובכלל.. מקושטת מדהים. אוי .. וברור -- יש לי כוס עם תמונה של ג'ון הכי מגניבה בעולם!!!!!

back to nothing

New member
ווואו!!

זה נשמע כלכך חלומי - פוסטר ענקי של בון ג'ובי, סיכות, חולצות ועוד.... אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כל דבר של בונג' באיזור המרכז (ראשון-רחובות-אשדוד) אני כלכך אשמח!

Fairy Of Music

New member
נראה..

דיסקים: Bon Jovi 7800 פרהאנהייט Slippery When Wet New Jersey Keep The Faith These Days Crush Bounce Have A Noce Day וגם דיסק הסולו של ג'ון- Destination Anywhere.
פוסטר מתקופת באונס [מהחנות של הפוסטרים והפאצ'ים בקינג ג'ורג'] וגם הכנתי כלמיני דברים עם הפרצוף מHAND נגיד ציירתי אותו על המטריה האדומה שלי ועל האולסטאר שלי.. זהו xX

למעלה