טוב אין לי כבר כל כך הרבה (פעם היה לי המוןןן) - חוץ מכל הדיסקים כמובן: מלא פוסטרים לונגים כובע (אחותי הרסה לי אותו) חולצות (הלכו לאיבוד עם השנים ואחת נגנבה ביחד עם כל התיק שלי ב"ליל אהבה בצמח" לפני שנייייים) כתבות ישנות כולל מלא תמונות שאספתי בול של בונג' סיכה השרשרת DVDים והיו ויש עוד כל מני דברים אבל אני לא זוכרת כרגע... בכל מקרה את כל הדברים קיבלתי או קניתי כבר ממזמן אז זה לא רלוונטי להגיד לכם מאיפה.. אני יודעת שאחותי אמרה לי שהיא ראתה פוסטר של בון ג'ובי בקריון ב"הפנינג"
כמה דברים שהיו לי...ועדיין יש לי את כל התמונות שאספתי שלהם (התחלתי ב93) רוב הפוסטרים נהרסו,בגלל שכל הזמן שיניתי את המיקום שלהם =\ יש לי עדיין דגלים שלהם שקניתי אותם מדיזינגוף סנטר,יכול להיות שעדיין משווקים שם דברים שלהם לא בטוחה....וכל הדיסקים כמובן
הרבה פוסטרים יפים יפים! דיסקים כמובן.. קופסא הכי מגניבה שיש בעולם שעשו לי .. שמסביב יש תמונות של בונג' ובכלל.. מקושטת מדהים. אוי .. וברור -- יש לי כוס עם תמונה של ג'ון הכי מגניבה בעולם!!!!!
זה נשמע כלכך חלומי - פוסטר ענקי של בון ג'ובי, סיכות, חולצות ועוד.... אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כל דבר של בונג' באיזור המרכז (ראשון-רחובות-אשדוד) אני כלכך אשמח!
דיסקים: Bon Jovi 7800 פרהאנהייט Slippery When Wet New Jersey Keep The Faith These Days Crush Bounce Have A Noce Day וגם דיסק הסולו של ג'ון- Destination Anywhere.
פוסטר מתקופת באונס [מהחנות של הפוסטרים והפאצ'ים בקינג ג'ורג'] וגם הכנתי כלמיני דברים עם הפרצוף מHAND נגיד ציירתי אותו על המטריה האדומה שלי ועל האולסטאר שלי.. זהו xX