מרץ 2002 .

הרטוב

New member
מרץ 2002 .

ח"כ רן כהן (מרצ) דורש לפרק את ההתנחלות המבודדת נצרים, מכיוון ש-17 חיילים נהרגו על הגנתה. מרץ 2005 ח"כ רן כהן (מרצ) דורש לפרק את ההתנחלות המבודדת יד מרדכי, מכיוון ש-17 חיילים נהרגו על הגנתה. מרץ 2010 ח"כ רן כהן (מרצ) דורש לפרק את ההתנחלות המבודדת ישראל , מכיוון ש-17 חיילים נהרגו על הגנתה.

הרטוב

New member
אין להם בושה.

אחרי הכשלון הקולוסאלי שלהם בהסכם אוסלו הפ עוד פותחים את הפה. יום יבוא ונעמיד אותם למשפט על ניסיון לחסל את מדינת ישראל.

הרטוב

New member
לפי הבנתי את יש לי סבלנות של כלב

ערבי.אתה בעצם אומר בסופו של דבר קונספט הכניעה והחזרת שטחים תמורת שקרים של שלום מדומה יתנפץ לעם הזה בפרצוף ולא תהייה ברירה אלא לקום ולהלחם על החיים שלנו על האדמה שלנו על המולדת שלנו. האם זוהי כוונתך?

pilovich shahaf

New member
הרטוב אתה כתבתה את הציטוט הבא..../images/Emo63.gif

"...יום יבוא ונעמיד אותם למשפט על ניסיון לחסל את מדינת ישראל". ואני כתבתי שלי יש סבלנות של כלב ערבי לכל מה שמשתמע מהציטוט הנ"ל על כל השלכותיו...
מבחן התוצאה. פ"ש.
עם ישראל חי

אתה אופטימי לאללה......

אתה ברצינות מאמין שבשנת 2010 עוד ישאר כאן משהו בשביל שלח"כ (וירטואלי עד אז) רן כהן (מר"צ) יהיה מה לפרק......??? הרי עד אז גם לא ישארו כאן 17 חיילים בכדי לספק לו תירוץ.......

s.r.

New member
הרטוב-אתה מתיימר להיות נביא-

שקר-זעם ! ח"כ רן כהן - צודק מאוד-מאוד ! התנחלויות מיותרות הנמצאות ב"גוב האריות" מביאות עלינו רק א ס ו ן ושפיכות דמים !!!

הרטוב

New member
לא אתה מתיימר להיות נביא.

אני מסתמך על העובדות בלבד. ללמדך שאם אתה דופק את הראש בקיר וזה כואב מאוד חזקה עליך שלא תדפוק אותו פעם נוספת,אם בכל זאת אתה דופק את הראש בקיר פעם שנייה חזקה עליך שאתה כנראה מזוכיסט, ואם זה קורה בפעם השלישית חזקה עלינו כל בית ישראל שאתה פסיכופאט. CAPISH?

למעלה