מרפק טניס

8eyald

New member
מרפק טניס

אני סובל ממה שנקרא מרפק טניס מזה 9 חודשים לא מופע חמור במיוחד אבל די מבאס. יש מה לעשות? תודה רבה מראש.

שמש א

New member
לגשת לטיפול טווינה

כמה שיותר מהר, עוזר מאוד

TaiJiDragon

New member
לגשת לטיפול בדיקור

מנסיוני יש הצלחות בדיקור בטיפול בבעיה שציינת

SideKick

New member
ולי יש בקשה...

אם רוצים להמליץ על תחום מסוים (טווינא, דיקור, פרחי באך, הומיאופתיה, קינסיולוגיה, שיאצו, טיפול בתנועה, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך...), אנא פרטו מדוע התחום הזה יכול להתאים. סתם לנקוב בשמו של הטיפול, יוביל לרשימת מכולת של מטפלים כתגובה לכל הודעה.

שמש א

New member
........

כשאני ממליצה על רפואה סינית, אני מצרפת הסבר סיני מופשט, אולם כשאני ממליצה על טווינה לבעיה אורטופדית, אין מילים שיוכלו לתאר את המגע המקומי.

TaiJiDragon

New member
טיפול בדיקור

כמובן לאחר הבנת הבעיה והסינדרום לפי התפיסה הסינית (איפה שלומי ?) הטיפול יתמקד בהקלת הסימפטומים (כאב, מגבלה בתנועה וכו) ובטיפול בשורש הבעייה (חוסר אנרגטי לדוגמא). קיים ניסיון נרחב בטיפול בדיקור וכמו שציינתי, מנסיוני אני יכול להעחד על הצלחות. כמובן שניתן להוסיף שימוש בטכניקות מגע (כמו טווינה) ואף לשלב תרגילי צ'י גונג. מקווה שזה נותן יותר פירוט, בכל מקרה אם יש שאלות נוספות...

אסתי123

New member
פרט חשוב הוא

באיזה יד? מה קרה לפני? ממליצה על טיפול קינסיולוגי. יאבחן ויטפל בגורם. לוין אסתר- מנהלת פורום קינסיולוגיה

sp qi xu

New member
אכן טווינה יא התשובה

הטווינה שנחשבת לפיזיותרפיה הסינית מטפלת מצויין בבעיות שלד שריר, ואם בידיים עסקינן היא מצויינת ל - Tennis Elbow, Frozen Shoulder, CTS ועוד. כל אלה קשורות לבעיות שלד שריר, אז אנא פנה למטפל בטווינה ASAP. בריאות ואושר.

SideKick

New member
לא מסכימה...

כלומר, מסכימה שהטווינא אכן יכולה לעזור, אבל בהחלט לא מסכימה שהיא התשובה האולטימטיבית, כפי שעולה מהודעתך. לאמיתו של דבר, לדעתי יש תשובות טובות יותר, שמאפשרות לגוף ללמוד לפעול כדי לא לפתח את התופעה גם בעתיד. לא באתי במטרה להתווכח. באתי להגיד שבואו נחשוב פעמיים כשאנחנו כותבים ועונים: XXX היא ה-תשובה.

sp qi xu

New member
נכון מאוד sidekick

אך במצב נתון שהפת' כבר קיימת, ובזה עסקינן, טווינה נותנת תשובה מצויינת, ודאי שמניעה היא הפתרון האולטימטיבי, אך כשהבעיה קיימת הפתרון הוא טווינה (גם דיקור יכול מאוד לעזור). שבת שלום.

freearth10

New member
וכמה שהיא מצויינת

היא בטח לא מתאימה לכולם ובטח גם לא היחידה המצויינת. מאיה

SideKick

New member
ואני אקשה עוד...

עושה לי רושם שאתה קצת שבוי בתחום הסיני בלבד. בוא נחשוב ביחד מה עוד יעיל (אבל מאאאאוווודדדד) במקרים כאלה: פלדנקרייז טיפול תנועתי דמיון מודרך להמשיך? אז אפשר טווינא, אפשר גם דיקור. אבל אפשר דברים נוספים שיעזרו לא פחות, ואולי עוד יותר.

למעלה