מרפאה בשניידר

aviv1y

New member
מרפאה בשניידר

היום הייתי עם בני אצל פרופ' אפטר בבית חולים שניידר,והוא הפנה אותנו למרפאה לטפול במצבי רוח-מישהו מכיר,היה שם??.

aviv1y

New member
בשניידר

פרופ' אפטר הפנה אותנו למרפאה בבית חולים שניידר

כנראה שזה מרפאה חדשה...פעם קראו

לזה מרפאת תשומת לב...לפני כן קראו לזה בריאות הנפש....כל פעם מנסים לעדן את השם...אבל בשורה התחתונה כולם מטפלים פסיכולוגית.

הלנה

New member
אם אני לא טועה

מדובר במרפאה בתוך המרפאה שהיתם בשניידר שמטפלת בהפרעות דכאון למיניהם.

aviv1y

New member
תודה

תודה לכל העונים, זה אכן נראה כך, חג שמח לכולם

avivv אם יש לך טוראט.. מה הקשר

בע"ה בין מרפאת למצבי רוח או דכאונות או חרדות לבין טוראט? עליהם לפי דעתי קודם כל לטפל בבעית הטיקים הטוראט הכפיתיות (אינני יודעת מה יש לך בדיוק בבעיה שלך) ולסירוגין לטפל בדכאונות ומצבי רוח אם קיימים אצליך כמוני למשל. בהצלחה איש יקר.

aviv1y

New member
טוראט

הי אלין לי אין טוראט,אבל לבן שלי יש טוראט והוא בן 16.אין מה לעשות בקשר לטיקים שלו,אין לו טיקים חמורים, כך שהוא לא לוקח תרופות.אבל יש לו מעט דכאון, ולדעתי זה נגרם כתוצאה מהטוראט,ובזה כן צריך ,ומקווה שאפשר לטפל. יש לו טוראט כבר מגיל 6-7,ובכמה שנים אחרונות זה היה רגוע מאוד,אבל בכמה חודשים אחרונים הטיקים ממש התגברו יש לא כחכוחים בגרון ועוויות בפנים ,והוא בגיל ההתבגרות ויכול להיות שזה מפריע לוץ הוא לא כול כך רוצה לדבר איתי על זה,אז אולי עזרה מקצועית תעזור לו

עזרה מקצועית

עליו לקבל עזרה מקצועית.לקבל טיפולים באמצעות פסיכולוג.עדיף פסיכולוג שמבין בטוראט ולא קרא לזה בספרים.היום חצי מדינת ישראל נמצאים אצל פסיכולוג וזה כבר לא בושה כמו שהיה בשנות ה-70.לא ציינתם איפה אתם גרים אבל באזור המרכז תפנו לשניידר למרפאה התמחית בטוראט. אני ממליץ כמו כן לפנות לבת שבע גרניט המכונה שביק הלו היא יו"ר הארגון בארץ.טלפון 09-7408478.היא תכוון אותכם. שיהיה לכם בהצלחה. משה

למעלה