מרסדס החביבה!

מרסדס החביבה!

מזל טוב לך המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה, חיוכים ואם אפשר גם עושר שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ושתהיי תמיד מוקפת חברות ועוד דבר, נחמד, אחד, על יום הולדת מיוחד: יש המצפים לו פשוט כל השנה, יש שבמראה צופים לראות אם משהו השתנה. יש שאוהבים מסיבות הפתעה, וכאלה שחוגגים לבד בלי שום הפרעה. אז לא חשוב כיצד , ולא חשוב איך, אנחנו פה תמיד נהיה לצידך. שתהיה לך יום הולדת מוצפת פרחים, שיהיו כל יקירייך בריאים וגם שמחים, ושכל משאלותייך יתגשמו אחד אחד. ממני!

מכשושה בראש של סיירוס ריגשת אותי!!!

איזו חברות!!! אין אין ממש בא לי להיות בניכן בזמן משגל!!!! פשוט...אורגיה... אופסססססססססססססססססססס סורי חשבתי בקול...ההה...כן מזל טוב וזה.. נ...ב.. תפשטו כברררררררררררררררררררררררררררררררררררר

יש לך סגן הומו????

אופסססססססססססססססססססססססססס סורי סיירוס הבטחתי לא לגלות סורי...ניפלט לי נו.........................

../images/Emo178.gifנראה לי שכדאי שימחקו תסגן..

זה היה מתחזה בכלל.... בחיי שלא אמרתי כלום.. נראה לי שחייזרים השלטו לי על הניק...... ואני במקום סיירוס... הייתי סוגרת חשבון עם הספר!

|מסטיק גסטין אגב אחראי לשמועה..

אני מציעה שיערפו את ראשם של הספר והגסטין...

מרסדס../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך.. מאחלת לך הרבה אושר והצלחה בכל אשר תיפני.. אוהבת שחף

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ליום הולדתך
מאחלת לך שכל משאלות ליבך יתגשמו
באהבה טלוששש

מ ר ס ד ס

New member
אין עליך מכשושה.

כל אחד צריך חבר/ה טוב במהלך חייו. ואני בהחלט בורכתי באחת כזאת. מכשושה יקירתי. תודה עליך. תודה שאת קיימת ולא משנה מה. בהחלט מגיעה לך אות הוקרה שהחזקת מעמד לצידי, ומי כמוך יודעת שזה לא קל. תודה על זה שאת נמצאת ולא משנה מה. ולמרות המרחק. אני תמיד יודעת שאת נמצאת בשבלי. תודהתודהתודהתודה. אוהבת לך אלפי מונים!

חחחקקקקטפו על מרסדססססססססססססססססס

אופס ניפלט לי סורי... סורי נווווווווווווווווו בטעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נו מה לריב מה???? בטעות כולה יריקה!!!!! מרסדס??? בכלל זו מחמאה בשבילך!!!! את יודעת?? יש תרבויות שככה מביעים בהן אהבה וזה.... אז סתכלי על זה ככה...שאני יורק עליך זה סממן מובהק של אהבה!!!!!

מ ר ס ד ס

New member
ילד מגודל.

אהמממממ. בתנאי אחד מושיקו. לפני שאקבל את רוקך המהביל אשקה אותך מהמשקה הזהוב שלי. הולך?

שלילי מרסי..אני גורו....

ברמת העיקרון אני המאסטר שלך וזה.... את אמורה להיות שיפחתי וכאלה... אני אלמד אותך אחרי זה וזה...

חחח משה

אם אתה אומר שיריקה זה אהבה אצליך אז קבל ממני אהבה גדולה.... אככככככככככככככככככככככככ(עם הרבה סמוחטה)..טפוווווווווווווווווווווווווו עליךךךךךךךךךךך מכול הלב משה

למעלה