מרמלד

fantom

New member
רק בשבלך

הפסיכולוג המפורסם זה פסיכולוג שחודר לתוכך חותך לתוך הכרביים של הבן אדם ובודק אותך במצבים מיוחדים ואת האשיות שלך ועושה זאת בטריקים משונים למשל שני הדוגמאות הנפוצות ביותר האחת היא שבאמצע הראיון מצלצל הטלפון והוא מבקש ממך להרים את הטלפון , אם הרמת את השפופרת נקודה לרעתך היות והוא התכוון לטלפון ולא לענות לטלפון וכאן נבדק אך אתה מקבל פקודה ועד כמה אתה מציית לה או דוגמה שניה אתה נכנס לחדר ומתיישב ואז הוא אומר לך סגור בבקשה את הדלת אם אתה מסתובב עוד נקודה לרעתך וכאן נבדקת רמת הבטחון העצמי שלך אל תשכח שבסוף אתה לבד או עם נווט לבד בשמיים עם מטוס שעולה כמה מאות מליוני דולרים ואתה צריך לבצע דברים בלחץ ויש עליך אחריות כבדה מאד חוץ מזה שלהטיס מטוס זה יותר קל מלנהוג ברכב מסדר טילים זהו מסדר ההדחה בקורס בלשון הומוריסטי מי עף כמו טיל מהקורס ,כל חניכי הקורס עומדים במגרש המסדרים ואז מפקד הקורס קורא את שמות האנשים שעפים ומודחים מהקורס , לא נעים בכלל אף על פי שרובם כבר יודעים שהם מודחים דרך אגב זה שלא קבלת זימון זה לא אומר שאתה לא יכול לבקש ללכת לקורס אף על פי שהתחיילת לחיל אחר אתה יכול להכנס לקורס עד גיל 24 בהצלחה בצבא

DJNYC

New member
פאנטום...

אני חושב שקצת נסחפת...
הטלפון והדלת.. זה יותר פסיכולוגיה בגרוש מאשר פסיכולוגיה.

fantom

New member
תתפלא.........../images/Emo47.gif

נכון שזה פסיכולוגיה בגרוש אבל אלו הדברים הקיצונים ולא משתמשים עם זה לכולם יש המון טריקים נוספים

DJNYC

New member
זהו שאמרתי..

אולי זו דעתי האישית, אבל פסיכולוגיה היא ניתוח של אדם.. ו"טריקים" למיניהם לא אומרים כלום. תראה לי בן אדם שירים את מכשיר הטלפון, כשהוא מצלצל ואומרים לו להרים. אם הוא מרים את המכשיר, הייתי מעיף אותו.. כי הוא מפגר.
ולסגור את הדלת עם הפנים לדלת, יכול גם להיות מתורגם כ"אחריות" או "רצינות"... מעבר לזה שהניתוח הפסיכולגי הוא הרבה יותר מעמיק מהביקור אצל הפסיכולוג... ישנם שאלונים ומבחנים לרוב וכמובן את הגיבוש...

fantom

New member
מזל שזאת רק בדעה שלך../images/Emo47.gif

כי אם היית שם לא הייתה מזלזל עכשיו מעניין על סמך מה אתה אומר בולשיט שיבושם לך

Yaniv-DC

New member
לשמחתי הרבה

הייתי מ.ט. ככה שהיה מעניין יותר מלהיות תותחן, וגם אצלינו התפקיד כלל חוסר השתתפות בשמירות אלא לבצע האזנות במקום וקורס עם הרבה פחות דיסטנס. ולשמחתי שובצתי באגד הצפוני ולא הדרומי, ככה שגם התנאים היו טובים יותר, ולא ב"יואב" הידוע גם בכינויו "אי השדים"... ההצעה תמיד בתוקף. לא אוהב את אריק איינשטיין (חוץ מהשיר שהוא חלם על פראג)

יניב...

אני מתגייס מחר אמרו לי שזה לא תותחנים או שריון. תגיד נהנת בשרות הצבאי? לגבי ההצעה - רשמתי בצד. אוהב את השירים "שתי אצבעות מצידון"?!? "התמונות שבאלבום"?!?

Yaniv-DC

New member
את כמות השירים הישראליים

שאני אוהב אפשר לספור על בערך אצבע אחת. טוב, הגזמה חמורה, אבל מעטים הם הז´אנרים שאני אוהב בעברית. שתי אצבעות מצידון? ממש לא... התמונות שבאלבום - אם זה מה שאני חושב שזה - לא תודה. האם נהניתי בצבא? המממ... מורכב. בטירונות שנאתי כל רגע, בקורס היה יותר כיף אבל אז הגיע משברון שחלף, בגדוד שובצתי בסוללה שהערצתי את מפקדה עד שהוא תקע לי סכין בגב וסובב וסובב עוד קצת ואז עוד טיפה, ואז הגיע משבר גדול שבסופו כמעט ועשיתי את הגרוע מכל, ואז הגעתי למסכנה שהחיים שלי קצת יותר שווים לי אז ביקשתי את הדוד הטוב (קב"ן), ולילה לפני ההליכה אליו החלטתי שאם רבים וטובים אחרים יכולים לעבור את הצבא אז גם אני יכול, וביטלתי את הקב"ן. זה היה בערך בשנה וחצי בצבא. מה קרה אז? שיניתי את הגישה, מפקד הסוללה התחלף, מפקדים רבים אחרים התחלפו, וסיימתי כחייל מצטיין. סיכום? כן, נהניתי בצבא. לא, לא הייתי מוותר.

תודה

לקחת בקלות? אחחחח אמאל´ה אני מפחד. מה יקרה דאממממ אני לא יודע זה מפחיד -דבר חדש,התחלה חדשה -כל כך קשה. אמא בסוף יוצאיו אותי מחוסר הסתגלות - אני כבר לא יודע מה יהיה. }}}}}}}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{{ ענקית לכולם. המתבונן מפחד ולא רוצה ללכת לישון.

למעלה