החבר הטוב מאוד
New member
מרמורק
הייתי במרמורק אתמול בערב בתשע ומשהו. היה מפוצץ (עוד 45 דקות מתחיל קונצרט, כולם רעבים). המלצרים מתזזים בהיסטריה. בחוץ חם על הירח, בפנים המיזוג פעל. ישבנו על הבר בקצה וכך יצא לי לראות את המלצרים מזוית אישית. תשמעו הם עובדים יפה. הודיעו במטבח שאין המבורגר צימחוני - תוך שניה ורבע המלצרים מעבירים ביניהם שאין, הודיעו שאין פרגיות ומיד המסר יצא. כנראה שעבר לפרגיות מה שהיה להם כי הן חזרו בסערה דקה אחרי זה. נראה היה הם עומדים על הגבול מבחינת עומס כי היו מנות שחיכו קצת למלצרים לפני שנלקחו מהמטבח. ולאוכל: לקחתי
מפולפל וביקשתי מדיום. הגיעה קציצה שרופה מעט מלמעלה, אבל אמרתי בליבי אולי בפנים יהיה בסדר. ביס ראשון מלא תקוות וישר לצניחה חופשית. היה כמעט וול דאן. לא היה לי כוח להחליף ויותר חשוב לא היה לי זמן בכלל. לא הבנתי מה מפולפל בכל העסק, מהבחינה הזאת היה סטנדרטי לחלוטין. פעם ראשונה שזה קורא לי שם. יוצא לי מדי פעם להגיע ותמיד אני מרוצה. אם זה היה יום רגיל והיה לי יותר מחמש דקות הייתי מחליף את המנה.
נ.ב. אם מישהו מכיר את הבעלים של המסעדה שידבר איתם לגבי הפלפל השחור. על השולחנות יש פלפל לבן ואם אתה רוצה שחור צריך להביא לך את הפלפליה הענקית מהבר. זה נחמד בתור גיק אבל לא מספק את רצונותיי הקולינריים.
הייתי במרמורק אתמול בערב בתשע ומשהו. היה מפוצץ (עוד 45 דקות מתחיל קונצרט, כולם רעבים). המלצרים מתזזים בהיסטריה. בחוץ חם על הירח, בפנים המיזוג פעל. ישבנו על הבר בקצה וכך יצא לי לראות את המלצרים מזוית אישית. תשמעו הם עובדים יפה. הודיעו במטבח שאין המבורגר צימחוני - תוך שניה ורבע המלצרים מעבירים ביניהם שאין, הודיעו שאין פרגיות ומיד המסר יצא. כנראה שעבר לפרגיות מה שהיה להם כי הן חזרו בסערה דקה אחרי זה. נראה היה הם עומדים על הגבול מבחינת עומס כי היו מנות שחיכו קצת למלצרים לפני שנלקחו מהמטבח. ולאוכל: לקחתי