מרמורק

גידי42

New member
מרמורק

אני יודע להעריך המבורגר טוב. אכלתי המבורגרים כמעט בכל מקום בארץ ואני בהחלט חושב שלמרות שזה נחשב מאכל "פשוט", המבורגר ממש טוב, מוגש במידת הצליה הראויה, זה דיי נדיר במחוזותינו. אחרי ששמעתי רבות על מרמורק , כולל פה בפורום, לכן ניצלתי דייט עם בחורה נפלאה המכירה את המקום, להרוג 2 ציפורים במכה אחת. ואכן 2 הציפורים "נהרגו" הדייט היה מושלם והאוכל מעולה, מה עוד אדם צריך? על מנת להפיג את הצינה וההתרגשות, הזמנו מרגריטה קפואה לה וגי'ן עם טוניק לי. אחרי שגמרתי לבחון בדקדקנות את ה"דייט" התפנתי לדגום את המקום. חביב עם בר יפה וסימפטי, עיצוב מינימליסטי עד כדי פשטות, משהוא שמשדר "פה שוחטים רק את האוכל, לא את האוכלים" שזה יפה! דילגנו על הראשונות, כל אחד וטעמו עימו, והזמנו המבורגר אחד "בלי כלום" לה ו"בצלבורגר" לי. היה פשוט מעולה, קציצת בשר כמו שצריך, לא גדולה מדי, לא קטנה מדי מבשר שנטחן בו במקום והיה מורכב מחומרי גלם איכותיים ביותר. עם ירקות טריים ותפו"א אפוי עם רוטב יוגורט בצד. קצת מיונז וחרדל עידנו את הטעם. לקינוח חלקנו סופלה שוקולד שווה ביותר. אין ספק, אחד המקומות המומלצים ביותר לאוהבי סצנת ההמבורגרים. השרות היה עייף משהוא אבל זה אולי עקב העובדה שבתור מעשנים "מוקצים" הושיבו אותנו בפינה מאחורי איזה עץ, שנתן אמנם תחושה של סאפארי באפריקה אבל על מנת להפנות את תשומת ליבה של המלצרית היינו זקוקים לשרותי התיווך של הדורמן. עוד מקיאטו כפול אחד הביא את החשבון ל-195 ש"ח לפני תשר. לא נורא בכלל. יש גישה נוחה לנכים! ולא לבוא ב2030 , שעת התחלת ההצגות בהיכל התרבות ובהבימה.

היי גידי!

גם אני שמעתי על מרמורק רבות ולכן החלטתי לנסות את המקום, הייתי שם ביום שבת האחרון עם 2 חברים והיה פשוט נהדר!!! חבל שלא הלכתם על המנות הראשונות, יש שם דברים כל כך מיוחדים שאם הייתי יכולה הייתי מזמינה את כולם אבל לא נורא זה תירוץ טוב להגיע לשם שוב ושוב ושוב ושוב... בכל מקרה אני לא חביבת המבורגרים אבל... הזמנתי סטייק פרגיות שהיה ממש נהדר (רק חבל שלא יכולתי לסיים כי הייתי מפוצצת מהמנות הראשונות
) והמחירים סבירים לגמרי!!! אבל אני חייבת לציין שלא הכול ורוד - דווקא בקינוח התפקשש לנו - לדעתי הקינוחים שם די סתמיים, אין משהו שחייבים לשבור עבורו דיאטה ודוקא שנחתה עיני על משהו - תותים עם קצפת
זה לא היה
אבל כמו שכבר אמרתי זה סימן שאני צריכה לחזור למקום... אני סימנתי

גידי42

New member
הילי פילי- יש לך ניק מדליק...

את רואה, ענית לשאלה של עצמך תוך כדי המסר. לא יכול לסיים כי היית מפוצצת מהמנה הראשונה... אז זהוא שנינו לא היינו רעבים אז השארנו מקום למאכל שלשמו התכנסנו, כלומר נתח בשר טחון עסיסי שנלעס עד תם. אהבתי את מה שכתבת ובהחלט אשוב לשם הפעם קצת יותר רעב על מנת לטעום גם מהראשונות!!!

Mnementh

New member
מה הכתובת? ליד היכל התרבות?

איך זה יחסית לאגדיר? ולמפגש ברלין אם טעמת?

גידי42

New member
ברח' מרמורק מול היכל התרבות...

לטעמי יותר טוב והרבה פחות מופלץ מאגאדיר ועל מיפגש ברלין לא שמעתי, SORRY

פינליש

New member
מבריק !!

איזו ביקורת מופלאה !! כתובה כל כך יפה, תאורים מגרים, פרטים רלוונטים, פשוט תענוג. זאת הייתה הנאה צרופה לקרוא את הביקורת. מאז ומתמיד המלצתי על המסעדה הזאת. אוכל משובח ביותר. אם היית אומר לי שאתה מגיע הייתי באה להחזיק את ה"נר"

פינליש

New member
של המבריק מכולם !!

דוד גידי. גם שלך הייתה לבטח מוצלחת ביותר! אבל ניתן את הכבוד והתהילה לבורגר מן לאיש התאורים האקזוטים: גידי !! הוא האיש

גידי42

New member
יקירתי פינליש,......

אם הייתי יודע שאת מוכנה לבוא הייתי מבטל את הדייט וקובע איתך... ותודה על המחמאות... זה גרם לי להשמין יותר מההמבורגר. למיכלי, אכן שאלה במקום, גם לי זה לא נראה, בצלבורגר בדייט הראשון ואני הרי תמיד אופטימי מטבעי.... ולמה להרוס אופציות שאכן התממשו בסוף, למרות הבצל) אז כשהדייט המדהים שלי ראתה את ההיסוס היא מיהרה להגיד שזה בצל מתוגן, יעני לא יהרוס את המשך הערב... אז עם המלצה כזו מה היה לי להפסיד

למעלה